info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TESKİ Bozdu Süleymanpaşa Belediyesi Onardı

Süleymanpaşa-Tekirdağ otogarı çıkışındaki dubalarla kapatılmış kazı alanının başta otobüs şoförleri olmak üzere şoförlerin yolu kullanmasını zorlaştırdığını haberimizde dile getirmiştik ve aradan kısa bir süre sonra bu dubalar kaldırılarak o görüntüler sona erdirildi ve şoförlerin kullanım alanı genişletildi.

YİNE SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ YİNE JET ÇÖZÜM 

Otogardaki bu görüntüye son veren Süleymanpaşa belediyesi Fen İşleri müdürlüğü, sorunlara anında çözüm bulmasıyla takdir toplarken, başta köy yolları olmak üzere Büyükşehir belediyesinin yapmış olduğu yollar daha bir yılı doldurmadan bozulurken, hizmet yapılmış gibi afişler ve billboardlarla şov yapılması, vatandaşlar arasında eleştiriye neden olurken, “bu otogar yolu asfaltlanalı daha bir yıl olmadı. Bir yıl dahi olmadan delik deşik ve yamalı bohça gibi olan bir yol ile çok büyük işler yapılmış gibi Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanının resimleriyle süslü reklamlar yapıyorlar. Kadir Albayrak havalı jipiyle dahi olsa bu otogarın içi dahil olmak üzere bir buralarda araçla geçmeyi denesin bakalım. Bu işler afiş asmak, reklam yapmak ile değil, kalıcı hizmet ile olur” diyorlar. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın bitmesi imkânsız gibi görülen yeni otogar yapılana kadar, otogarın içini asfaltlayıp otogardaki otobüs firması ve kooperatif şoförlerinin rahatça kullanabileceği bir otogar içi oluşturulup oluşturulmayacağı merakla bekleniyor

 

Kaynak : Murat Ürtekin