info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tff nin Yetenek Avcıları Çorlu da

Türkiye Futbol Federasyonunun 6-12 yaşlar arası yetenekli oyuncuların ülke futboluna kazandırmak amacı ile hayata geçirdiği Futbol Eğitim Merkezi nin bir projesi de Çorlu da hayata geçirildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonunun 6-12 yaşlar arası yetenekli oyuncuların ülke futboluna kazandırmak amacı ile hayata geçirdiği Futbol Eğitim Merkezi'nin bir projesi de Çorlu'da hayata geçirildi. Projenin Çorlu bölümü antrenör Şenol Doğramacı sorumluluğunda gerçekleştiriliyor.
 
Tff tarafından hayata geçirilen proje ile ilgili olarak bilgiler veren antrenör Şenol Doğramacı: "İlkokullarımızı tarayarak gerçekleştirilen proje 15 Şubat 2013 tarihinde başladı 15 Haziran 2013 tarihine kadar
 
ise Türkiye'nin 60 noktasında devam edecek" dedi.
 
Çorlu'da bir Halı Saha Tesisin de devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Tff
 
proje sorumlusu Sinan Turan ise çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. Sinan Turan: "Bu proje ile çocuklarımıza futbolu daha çok sevdirerek yeni yetenekleri Türk Futboluna kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda Şenol Doğramacı nezaretinde Çorlu'daki çalışmalarımızı istekli ve planlı bir şekilde sürdüreceğiz" diye konuştu.