info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ticaret Odası Başkanlığı Adayı CENGİZ GÜNAY ve EKİBİ nin Açıklaması

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine artık sayılı günler kaldı.Tüm Türkiye’de ve dolayısı ile İlimizde de büyük bir demokrasi şöleni yaşanıyor.Türkiye ‘de sivil Toplum Kuruluşlarının Çatısını oluşturan ve en büyüğü olan TOBB, organ seçimlerini Mayıs ve Haziran ayları içinde tamamlamış oluyor.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine artık sayılı günler kaldı.Tüm Türkiye’de ve dolayısı ile İlimizde de büyük bir demokrasi şöleni yaşanıyor.Türkiye ‘de sivil Toplum Kuruluşlarının Çatısını oluşturan ve en büyüğü olan TOBB,organ seçimlerini Mayıs ve Haziran ayları içinde tamamlamış oluyor. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de 12 Mayıs sabahı bu demokrasi bayramını hep birlikte yaşayacağız. Cengiz Günay önderliğinde çok güçlü, Yenilikçi, Girişimci, Genç ve Dinamik Yönetim anlayışı ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine talip olduk. Seçimler öncesi Projeler açıklamak yerine, TTSO’yu dünyanın Lider, Projeleri örnek alınan ve uygulanan bir kurum haline getirmek istediğimizi bildirdik. TTSO’nda yepyeni bir sayfa açmak istiyoruz. Üyeleri ile daha iyi bir iletişim kuran, bu iletişimi güçlü bağlara dönüştüren bir anlayış ile farkındalık yaratmak ve bunu sürdürülebilir kılmak istiyoruz. Bölgenin  en İTİBARLI kurumu haline gelmek için mücadele vereceğiz.

Seçim öncesinde çok hızlı bir şekilde örgütlenmiş ve saha çalışmalarına başlamıştık. Seçim tarihi 3 Mart olarak duyurulmuş ve bu tarihe uygun bir seçim stratejisi ile üye ziyaretlerine başlamıştık. Bu tarihlerde herkesin büyük bir coşku ile grubumuza destek verdiğini biliyoruz. Bugün ise gelinen noktada bu desteğin daha da arttığını söyleyebiliriz. Bunu da yaklaşık 3 ay boyunca yapmış olduğumuz üye ziyaretlerinden gözlemledik. Artık söyleyebiliriz ki Grubumuz BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUN DESTEĞİNİ ALMİŞTIR. Artık bizim şüphemiz yok. Ancak sonucu coşkuyla karşılayacağımız 12 mayıs gününü heyecanla bekliyoruz. Seçim sonuçları ne olursa olsun Tekirdağ için hayırlı olacaktır. Bu seçimlerin kaybedeni olmaz. Seçimler bittikten sonra organlara seçilenler, tüm üyelerin temsilcisi olacak ve görevlerini layığı ile yerine getirecektir. Ancak grubumuzun genç, dinamik yapısı, pozitif yaklaşım iradesi ile tüm üyeleri kucaklayacak anlayışa sahip.
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi odasına bir KARAKTER kazandırmış olan RUH, bugün farklı boyutlara adım atmak için sabırsızlanmakta. Büyük Şehir Statüsüne kavuşmuş bir şehrin Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bizlere de BÜYÜK düşünmek, dünya ile entegre olmak ve sürdürülebilir bir başarı hikayesi yazmak kalıyor. İtibarlıbir Oda’nın İTİBARLI yöneticileri olmak için söz veriyor tüm üyelerimizi bize yani SARI LİSTEYE destek olmaya davet ediyoruz. Seçimlerimizin hayırlara vesile olması temennisiyle.