info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ticaret Odasından Lösemili Çocuklar ve Ailelerine İftar

Ticaret Odasından Lösemili Çocuklar ve Ailelerine İftar

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl Ramazan ayında gelenekselleşen iftar yemekleri kapsamında lösemili çocuklara ve ailelerine iftar yemeği verdi.
 Tekirdağ Ticaret Odası, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ile birlikte organize ettiği iftar yemeğine Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Meclis Üyesi Galip Öge ve Genel Sekreter İrfan Ekici ile LÖSEV İstanbul Şubesi Sosyal Hizmet Sorumlusu Seval Taşkın ve İdari İşler Sorumlusu Burcu Demir katıldı.
 Sosyal sorumluluk bilinci ile bu tür organizasyonlar düzenlediklerini ifade eden TTSO Başkanı Cengiz Günay, “Lösemi hastalığı ciddi bir rahatsızlık. Bu hastalığa yakalananlar morallerini çok yüksek tutmak zorundalar ve bu hastalığı yeneceklerine kendilerini inandırmaları gerekmektedir. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizde lösemili çocukları bir araya getirmekten ve onları ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
 Daha sonra LÖSEV İstanbul Şubesi Sosyal Hizmet Sorumlusu Seval Taşkın tarafından Oda Başkanı Cengiz Günay’a, gecenin anısına hediye takdim edildi.