info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tıp Bayramında Tekirdağ Başhekiminden Muratlı’ya Süpriz Ziyaret

Tekirdağ devlet hastanesi başhekimi Atakan Eren,bir vefa örneği göstererek,yıllarca başhekim olarak görev yaptığı Muratlı devlet hastanesine tıp bayramı vesilesiyle idare ve personele ziyarette bulundu.

Burada yeni başhekim Tuncay Arı,idari müdür Kenan Öztürk,başta genel cerrahi doktoru Gökhan Erdur olmak üzere personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Muratlı’nın meslek hayatında önemli bir yeri olduğunu,bu nedenle bir yanının sürekli Muratlı sevgisi ile  dolu olduğunu ifade eden Atakan Eren,daha önce görev yaptığı hastanenin Muratlı halkına artarak hizmet verdiğini görünce memnuniyetini ifade ederken duygu dolu anlar yaşadı.
 
 
Tıp bayramı vesilesiyle,Tekirdağ Devlet hastanesi başhekimi Atakan Eren’in ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Yeni başhekim Tuncay Arı, “Atakan bey Muratlı’da çok güzel bir çalışma düzeni kurmuş.Bu nedenle hizmet uyumunda bir sıkıntı yaşamadık.Kendisine hizmetleri ve nazik ziyareti için teşekkür ederim”Dedi.
 
 
Ardından Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nu ziyaret eden Atakan Eren, başta sağlık olmak üzere,Hersanlıoğlu’na kamu kurumlarına destek ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.
 
 
Atakan Eren’in ziyaretini değerlendiren Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, “Atakan beyin Tekirdağ’a tayini Muratlı olarak bizi üzmekle birlikte,Tekirdağ’a başhekim olması bizleri memnun etmiştir.İnanıyoruz ki,Tekirdağ’da da Muratlı’ya katkısı devam edecektir.Başarılarının devamını diliyorum.”Dedi.
 
 
Son ziyaretini Muratlı Hizmet gazetesine yapan Eren,gazetenin imtiyaz sahibi Kamil Baştuhan ile basın ve spor üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
 
Atakan Eren,Muratlı’da görev yaptığı süre zarfında basının Muratlı’ya etkisinin büyük olduğunu,bunun da gerek kurumlara gerekse halka katkısının inkar edilemez olduğunu ifade etti.
Atakan Eren’i ofisinde ağırlayan Kamil baştuhan, “Atakan bey başhekim olmanın yanı sıra,bizim bir evladımız gibidir.Artık Tekirdağ’da da çalacak bir kapımız var.Bu değerli insan,doktorluğunun yanında,spora ve sporcuya verdiği değer nedeniyle,bizim için kalplerimizde ayrı bir yer edinmiştir.Tekirdağ’a hayırlı olsun.”Dedi.
 
Atakan Eren,ziyaretlerinin ardından tıp bayramı programı nedeniyle Muratlı’dan ayrıldı.
Kaynak : Murat Ürtekin