info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Toki Tarafından Tekirdağ da Yapılan 528 Konut Sahibini Buldu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Tekirdağ da yapımına başlanan ve Haziran ayında tamamlanacak olan 528 konut için kura çekimi yapıldı. Kurada kendisine ev çıkanlar mutluluğunu çevresinde bulunanlar ile paylaştı.

 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Tekirdağ'da yapımına başlanan ve Haziran ayında tamamlanacak olan 528 konut için kura çekimi yapıldı. Kurada kendisine ev çıkanlar mutluluğunu çevresinde bulunanlar ile paylaştı. 
 
TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanı Niyazi Özdemir kura çekiminde yaptığı açıklamada Şehit Ailelerinin kurasız daire alma hakkına sahip olduklarını hatırlatıp, "Sayın başbakanımızın talimatı bu yönde. Ayrıca engelli vatandaşlarımıza da kolaylık sağlayacağız." dedi.
 
TOKİ, tarafından yapılacak konutların önümüzdeki Haziran ayında oturuma hazır hale gelecek olan Karadeniz Mahallesi'ndeki 128 adet 1+1 daire ile 399 adet 2+1 daire olmak üzere toplam 528 adet konut için bin 150 kişi başvuruda bulundu. Ev sahiplerinin belirlenmesi için Atatürk Spor Salonu'nda kura çekimi düzenlendi. Kura çekimine Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, AK Parti Milletvekili ve İç işleri Komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut, TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanı Niyazi Özdemir ve vatandaşlar katıldı. Anne ve babaları ile çekilişe katılan minikler de aynı heyecanı yaşadı.
 
AK Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, kura çekiminde yaptığı konuşmada TOKİ'nin uluslar arası bir üne kavuştuğunu ve konut yapımı için, Amerika, Afrika ve Ortadoğu'dan talep geldiğini söyledi.
 
TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanı Niyazi Özdemir ise, 2003 yılından itibaren 490 bin konut yapıldığını, ay sonuna kadar hedefleri olan 500 bin konutu tamamlayacaklarını söyledi. 
 
Konuşmaların ardından kura çekimi yapıldı.. Büyük heyecana sahne olan kura çekiminde ismi okunanlar mutlu, okunmayanlar ise üzüntüyle evlerinin yolunu tuttu.