info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya İş Kadınları Derneği (TRİKAD) tan Baysan a Ziyaret

Trakya İş Kadınları Derneği (TRİKAD) Kurucu üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ı makamında ziyaret etti.

TRİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülbin Dubaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Figen Arıkan ve Nevin Köylü, Genel Sekreter Avukat Nihan Kara, Basın ve Yayın Sorumlusu Selda Er, Muhasip Üye Mali Müşavir Özlem Açık ve Yönetim kurulu üyesi Gülçin Babaoğlu ndan oluşan kurucuları ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ı makamında ziyaret etti.

TRİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülbin Dubaz; "TRİKAD toplumsal yaşamın her alanında aktif, söz sahibi ve lider iş kadınlarını bir araya toplamak, bölgesel ve uluslar arası platformlarda ortak çalışmalara zemin oluşturmak gibi bir misyon üstlenmiştir.

TRİKAD olarak profesyonellik doğrultusunda ve etik kurallar çerçevesinde, iş kadınları arasında iletişim ağı kurarak bölgesel etkinliğimizi arttıracağımıza inanıyoruz. Trakya nın sosyal ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak adına bir araya gelerek sinerji oluşturmak, proje ve faaliyetlere katkıda bulunmak amacındayız.

Derneğimiz bütün sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yapmak, girişimci derneklerin projelerinde destek olma gayesindedir." dedi.

Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan dan TRİKAD a tam destek sözünü aldılar.