info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Kalkınma Ajansı na sınavla 15 uzman 3 destek personeli alınacak.

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerini kapsayan Trakya Kalkınma Ajansı na sınavla 15 uzman 3 destek personeli alınacak.

Alınan bilgile göre, Trakya Kalkınma Ajansı, 5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile ?Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri uyarınca, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ın kalkınması ve gelişmesine hizmet etmek isteyen, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan 15 uzman personel ve 3 destek personel alımı yapacak.

Personel alımıyla ilgili başvurular 3 Mart 2010 tarihine kadar Tekirdağ Valiliğine yapılabilecek. Adaylar, 22-26 tarihlerinde düzenlenecek sözlü sınavına girecek. Adaylar KPSS den 80 puan almış olmaları ve hukuk, iktisat, maliye, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, istatistik, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, matematik, sosyoloji, mimarlık, şehir ve bölge plânlama ile mühendislik dallarından veya bunlara denkliği Yüksek öğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmaları gerekiyor.