info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Tenis Turnuvası nda Edirne Bir Numara

Trakya Tenis Cup Edirne buluşması tamamlandı. Edirne birinci, Lüleburgaz ikinci, Tekirdağ da üçüncü oldu. Diğer turnuva 14-15 Eylül de Kırklareli nde yapılacak.

Trakya Tenis Cup Edirne buluşması tamamlandı. Edirne birinci, Lüleburgaz ikinci, Tekirdağ da üçüncü oldu. Diğer turnuva 14-15 Eylül'de Kırklareli'nde yapılacak.
 
Edirne tenis ekibinde yer alan Necati Duvarcı, Trakya Tenis Cup, Trakya Bölgesi'nde yaşayan tenis oyuncularının birbirleriyle dostluk ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen bir spor organizasyonu olduğunu belirtti. Temmuz ayında Tekirdağ'da başlayan lig tüm heyecanıyla devam ettiğini ifade eden Duvarcı, "Edirne'de de ilk önce her zamanki dostluk, arkadaşlık ve paylaşım kazandı. Edirne'yi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. 14 - 15 Eylül'de gerçekleşecek olan Kırklareli etabında da Edirne'yi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olmayı hedefliyoruz. Burada amaç, tenis sporunu her yaştan insana sevdirmek, daha çok çocuk ve gençlere örnek olmak, tenis sporunu Edirne ve tüm Trakya'da yaygınlaşmasını sağlamak. 14-15 Eylül 2013 tarihlerinde de Kırklareli etabında olacağız. Edirne sporcuları olarak temennimiz turnuvanın Kırklareli'de tatlı bir rekabet havasında geçmesidir" dedi.