info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3199
Dolar Satış
:
32.3781
Euro Alış
:
34.6073
Euro Satış
:
34.6697
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent ten Eğitim Semineri

Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Belediye Başkan Yardımcısı ve Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz ile birlikte, Trakyakent tarafından Sakarya nın Sapanca ilçesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılacak olan personeli uğurladı.

Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Belediye Başkan Yardımcısı ve Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz ile birlikte, Trakyakent tarafından Sakarya’nın Sapanca ilçesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılacak olan personeli uğurladı.

40 Belediye Başkanı, 200’ü aşkın Belediye Meclis Üyesi ve belediye personelinin katılacağı, Güral Sapanca Otelde gerçekleştirilecek ve 4 gün sürecek olan eğitim toplantısına katılacak personeli götürecek olan otobüsü, Üç Kemaller Parkı (Tuğlalı Park)’tan uğurlayan Başkan Dalgıç, “Trakyakent olarak eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Üye belediyelerimizin personellerinin her konuda donanımlı olması asıl amacımız. Büyükşehir Yasası, Kentsel Dönüşüm Yasası ve Sayıştay Kanunu başta olmak üzere belediye ile ilgili birçok konuda düzenlediğimiz eğitim seminerimizin çok faydalı olacağına inanıyorum. Sizin de toplantıya sağlık içinde gidip gelmenizi diliyorum. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent tarafından Sakarya Sapanca’da düzenlenen seminer 4 gün sürecek.