info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent ten İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tekirdağ ın Muratlı ilçesinde yapıldı.

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yapıldı.
 
TRAKYAKENT'ten yapılan açıklamada, her ay birliğe üye Belediyelerde yapılan Temel İş Güvenliği Eğitimi' konulu günübirlik eğitim programını Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Muratlı Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirildiği bildirildi.
 
Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe eğitim öncesi yaptığı açılış konuşmasında TRAKYAKENT Belediyeler Birliği'nin, son güncellenen kanun kapsamında üye belediyelerine rehberlik etmek amaçlı düzenlemekte olduğu Temel İş Güvenliği Eğitimi toplantısını Muratlı Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirdiğini belirterek şunları kaydetti;" Belediye çalışanlarımızın güvenliği ve sağlığı biz Belediye Başkanları için her zaman önem verdiğimiz konuların başında gelmiştir. Fakat 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile beraber uymamız gereken kurallar bir çerçeve ile belirlenmiş ve konunun sistematik uygulanmasını gerektirmiştir. Emekçilerimiz, işçilerimiz bizim için çok değerlidir, onlar bu toplumun çalışan kesimidir, onların şartlarının iyi olması, kaza olayları yaşamadan çalışıyor olmaları hem vicdani hem profesyonel çalışma süremiz boyunca yaşayacağımız bir durumdur. TRAKYAKENT'e, ihtiyaç duyduğumuz her konuda yanımızda oldukları için yeniden teşekkürlerimi iletiyorum, eğitimimizin faydalı geçmesini temenni ediyorum"
 
Eğitim Uzmanı Elif Dalkılıç eğitim süresince İş Sağlığı ve Güvenliği Kuralları, İş yerlerinde iş güvenliği uzmanı ve güvenlik biriminin oluşturulması, işyerleri için ortak sağlık ve güvenlik birimlerinin bulunması, risk değerlendirmelerinin zorunlu olması ve getirdikleri konu başlıkları altında Muratlı Belediye Başkanlığı personellerine bilgiler aktardı. Katılımcılara eğitim sonunda sertifikaları verildi.