info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent Yönetimi Keşan’da Toplandı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Yönetimi, Temmuz ayı toplantısını, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Edirne’nin Keşan İlçesinde gerçekleştirdi.

Toplantıya, Başkan Albayrak’ın beraberinde Birlik Encümen Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldı.
 
Toplantıda, Üye Belediyelerden gelen talepler doğrultusunda, “Belediye Gelirleri Kanunu” konulu eğitim çalışması düzenlenmesi yönünde karar alındı. Ayrıca, 21 Ağustos 2015 tarihinde düzenlenmesi planlanan “Analitik Bütçe Hazırlanması ve Performans Programı” konulu eğitim çalışması konusu da görüşülerek karara bağlandı. Trakyakent yönetim kurulunun Ticaret ve Sanayi Odaları ile ortak yapılmasını öngördüğü Bulgaristan toplantı programları da encümende görüşüldü.
 
Birlik Müdürü Behçet Atlı, diğer gündem maddeleri ve değerlendirme bölümündeki konular hakkında Başkan Albayrak ve Birlik Encümen Üyelerine bilgiler verdi.