info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trap Yarışması Yapıldı

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında trap yarışması düzenlendi.

 

Çorlu Avcılar Derneği'nin Esetçe Piknik Alanında düzenlediği geleneksel trap yarışması büyük bir katılım ile gerçekleşti. 4'er kişiden oluşan 9 takım, trap makinesinin fırlattığı tabakları vurmak için kıyasıya mücadele etti. En yüksek isabet sayısına göre başarı sıralaması belirlendi.
 
Daha sonra Çorlu Avcılar Derneği Esetçe Kır Lokantasında üyelerine bir yemek verdi. Burada düzenlenen ödül töreninde birinci olan Mert Çetin'in takımına ödülünü Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ikinci olan Faruk Meriç takımına İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, üçüncü olan Sabri Sezer'in takımına İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek verdi. Başkan Baysan yaptığı konuşmada, "Bugün bu etkinliğe katılan herkese sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Geçmişten beri Çorlu Avcılar Derneği ile ortak çalışmalarımız oldu. Yeni av sezonunda avcıların katliam yapmayıp ölçülü avlanmalarını diliyorum. Çünkü doğa hepimizin ve gelecek nesiller için de büyük önemi var," dedi.
 
Çorlu Avcılar Derneği'nin yemeğinde Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya ve Erdoğan Demiri, Yeni Sanayi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı, Dernek Başkanı Yüksel Kocamanlar, Belediye Meclis Üyeleri Alparslan Kumyol ve Cevat Sevim de hazır bulundu.