info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trio Avrasya Konseri Gerçekleştirildi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Gülsin Onay Piyano Günleri’nde Trio Avrasya Grubu Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konserle müzikseverlere güzel bir gece yaşattı.

MÜZİKSEVERLER SALONU DOLDURDU
 
Kemanda Bahar Biricik, piyanoda Gülden Teztel ve klarnette Ayşegül Kirmanoğlu’ndan oluşan Trio Avrasya Grubu’nun konserine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve çok sayıda müziksever katıldı.
 
Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Trio Avrasya Grubu, “Süit op. 175 b trio, Ouverture, Divertissement, Jeu, Introduction and Final (D.Mılhaud), Keman ve Piyano için İspanyol Süiti (M D.Defalla), El Pano Moruno, Nana, Cancion, Jota, Asturiana, Polo, Klarnet ve Piyano Sanatı (F.Poulenc), Allegro Trisamente, Romanza, Allegro con fuoco, Trio (A.Khachaturıan), Andante con dolore, con molto, espressione, Allegro, Moderato – Presto” eserlerini müzikseverler için seslendirdiler.
 
GÜLSİN ONAY, ERKİN ONAY VE EKREM EŞKİNAT TRİO AVRASYA GRUBUNU TEBRİK ETTİ
 
Konser sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Trio Avrasya Grubuna müzikseverlere güzel bir gece yaştıkları için çiçek ve plaket takdim ederken Süleymanpaşa Belediyesi Gülsin Onay Piyano Günleri’nin finalinde sahne alacak olan Gülsin Onay ve Erkin Onay da Trio Avrasya Grubu’nu tebrik etti.
 
FİNAL GECESİNDE GÜLSİN ONAY VE ERKİN ONAY SAHNE ALACAK
 
Gülsin Onay Piyano Günleri’nin son günün de bu akşam Gülsin Onay ve Erkin Onay saat 19.30’da Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda konser verecek.