info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasder Tekirdağ Başkanı Rasim Gürsoy, 2019 Yılında Tümkasder`in Gücünü Herkes Görecek

Kurulduğu günden bu güne büyük aşama kaydeden Tüm Kastamonulular derneği,gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

İlk şubesini Çorlu'da Murat Çalık'ın kurucu başkanlığında gerçekleştiren Tümkasder ,Tekirdağ Tümkasder başkanı Rasim Gürsoy ile tüm Tekirdağ'ın ilçelerinde STK gücü olma aşamasında ivme kazanmaya devam ediyor.Çorlu'da da Ali Topçu ile yeni bir döneme giren Tümkasder ,gerek sanat,gerek kültürel gerekse siyasette etkili rol alma aşamasında gittikçe güçleniyor.

Bu aşamada Muratlı'da da bir şube açılması için girişimde bulunan ve Sema Demir Kızıltaş başkanlığında şube açılma kararı kesinleşen toplantıda konuşan Tümkasder Tekirdağ şube başkanı Rasim Gürsoy, " Kurulduğumuz günden beri,Tekirdağ'ın doyduğumuz ikinci vatanımız olduğunu söyledik ve bu şehre yüreğimizi koyduk " sloganıyla TEKİRDAĞ'A SAHİP ÇIKTIK.

Fakat bizim bu şehir için emeğimiz,fedakarlıklarımız ve hizmetlerimiz görmemezlikten gelindi. Muratlı'da kuracağımız şube ve tüm ilçelerdeki şubelerimizle, bizleri yok sayanlara, bizleri ötekileştirenlere, bizlere ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapan siyasilere, " Siz çok konuştunuz, şimdi konuşma sırası bizde " deme zamanımız geldi.

TÜMKASDER 2019 YILINA FIRTINA GİBİ GİRECEK,SANATTA,SİYASETTE VE KÜLTÜRDE ÖRNEK OLACAKTIR.

TÜMKASDER'İN GÜCÜNÜ 2019 YILINDA HERKES GÖRECEK" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin