info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasder’den Nostalji Resim Sergisi

Tümkasder, Kastamonu’daki yaşam tarzlarını, köylerdeki hayatın renklerini, Nasrullah Camii’nden portreleri, Kastamonu Kalesi’ni ve Kastamonu’ya ait farklı görsel nitelikteki çalışmaları kuşatan bir resim sergisinin heyecanını taşıyor.

Tümkasder Gençlik Kolları Başkanı Ali Topçu, bu projenin uzun zamandır gündemlerinde olduğunu, Kastamonu değerlerini ve Kastamonu’da yaşamın farklı boyutlarını yansıtmak istedikleri bu resim sergisinin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, “Genç kuşaklarımıza yerel değerleriyle ilgili güzellikleri yansıtmak için böyle bir karar aldık. Bunun için materyal toparlamaya devam ediyoruz. Ağustos ayı içinde planladığımız bu resim sergisi için, bizlere bölgemizle ilgili olarak resim ve fotoğraf desteği sunabilecek olanların tumkasder@gmail.com ‘dan ulaşmalarını istiyoruz” dedi. 
 
Tümkasder Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Oktay Küçük ise Çorlu merkezinde 4 günlük olarak planladıkları resim sergisinin bölgeleriyle ilgili yaşamdan kesitleri ortaya koyacağını belirterek, “Hayatın her anının değerli olduğu Kastamonu’muzda nasıl bir çark işliyor. İnsanlarımızın 24 saati nasıl değerlendirdiklerini ne kadar merak ediyoruz? Bütün bunlara cevap bulabileceğimiz resim sergimiz şimdiden bizleri heyecanlandırmış durumda”  Dedi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin