info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tunca dan Tekirdağ ın Kurtuluşu mesajı

Tunca dan Tekirdağ ın Kurtuluşu mesajı

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca 13 Kasım Tekirdağ’ın Kurtuluşu dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk milletinin çetin mücadeleler yürütüp, sonunda zaferlerle özgürlük ve bağımsızlığını kazandığını vurguladı.

Vatanın her köşesinden düşmana karşı destansı bir mücadele sergileyen Türk askerinin dünya tarihine adını yazdırdığını söyleyen Tunca, “Milletimizin bağımsızlıktan taviz vermeyeceği bu destanlarla bir kez daha dünyaya kanıtlanırken, kentimiz Tekirdağ’ın da düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümünü idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, vatan toprağının her karışının kahramanlık hikayeleriyle dolu olduğunu ve 7’den 70’e milletin kendini bu vatan için siper ettiğini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün sahip olduğumuz Cumhuriyet ve demokrasimiz bu aziz milletin kahramanlıklarının eseridir. Bu bilinçle hareket edip geleceğin güçlü Türkiyesini inşa ederken milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp gelecek kuşağa aktarmak ortak sorumluluğumuzdur. Bu duygularla başka Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan toprağı için göğsünü siper eden şehit ve gazilerimizi, rahmet, minnet ve dualarla yad ediyor ve saygı ile anıyoruz.”