info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türk Telekom dan Dünya Rekoru Denemesi

Türk Telekom A.Ş. Türkiye çapında çalışanları arasında düzenlediği iftar programı için Guinness e başvuruda bulunmuştu. Etkinlik bu akşam Tüm Türkiye de yapılacak. Etkinliğin Tekirdağ daki adresi Erdoğan Orhan Kongre Merkezi Olacak

 

Türk Telekom A.Ş. Türkiye çapında çalışanları arasında düzenlediği iftar programı için Guinness Dünya Rekorları’na “en büyük iftar yemeği” kategorisinde ön başvuruda bulunulmuştur. Dünya rekorunu elde edebilmek için, 15 Ağustos günü iftar organizasyonu gerçekleştirilecek 81 ilde ve varsa ilçelerdeki katılımcı toplam sayısının 16 bini geçmesi gerekmektedir. Çalışan personelin desteği ile bu sayıya ulaşılması ve bir dünya rekoru kırılması hedeflenmektedir.
 
Ayrıca bu yıl iftar programının canlı yayını İstanbul Haliç Kongre merkezinde yapılacak olup, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türk Telekom ailesinin 24 bin çalışanının tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak aynı iftar sofrasında buluşacağı bu organizasyonda Türk Telekom Genel Müdürü Sn. K. Gökhan Bozkurt’un konuşması ve iftar program akışı, Türkiye’nin dört bir yanına ileTTişim TV’nin canlı yayını ile  18.30-21.30 saatleri arasında gerçekleşecektir.
 
Program kapsamında, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi canlı yayınla sürpriz yarışmalar gerçekleştirilecektir. Bu yayınlardaki çekilişler için de, yukarıda bahsi geçilen iftara katılım listeleri esas alınacağı aktarılan bilgiler arasında.