info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türk Telekom dan emeklilere uğurlama

Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürlüğü, 2008 in 2. altı aylık döneminde emekliye ayrılan personeline, düzenlediği plaket töreni ile veda etti.

Törende, emekliliğe ayrılan personelin fotoğrafları slayt eşliğinde sunulurken, teşekkür plaketlerini alan yeni emekliler duygusal anlar yaşadılar.
Değirmenaltı ndaki Bahçe Restoran da düzenlenen gece yemeğinde, Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürlüğü nden emekliye ayrılan personele plaket verilerek, hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. Gecede, Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany nin slayt ekranında emekliye ayrılan Türk Telekom Müdürlüğü çalışanlarına Türkçe seslendiği konuşmada, şirketin tartışmasız başarısında personellerinin öneminin büyük olduğunu vurguladı. Doany, uzun yıllar Türk Telekom a hizmet eden ve emekliliğe ayrılan personeline fedakarlıkları ve şirkete kattıkları değer için teşekkür ederek şunları söyledi: "Türk Telekom ailesinin birer mensubu olmaya devam edeceksiniz. Bayrağı devredeceğiniz yeni çalışma arkadaşlarımız da inanıyorum ki sizler gibi başarıyla görevlerini yerine getireceklerdir."
Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Fahrettin Göktürk ise yaptığı konuşmada, 1995 yılında kurulan ancak köklerinin 1840 lı yıllara dayandığını ifade ettiği Türk Telekom un bünyesinde 8 şirketi barındıran Avrupa nın 5 inci büyük şirketi olduğunu vurgulayarak, "Türk Telekom un bugünkü görkemli haline gelmesinde çalışanlarımızın, emeklilerimizin ve ebediyete intikal eden personelimizin çok önemli katkıları vardır" şeklinde konuştu.
Türk Telekom un Türkiye nin haberleşme sektöründeki en büyük şirketi olduğunu hatırlatan Göktürk, sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket eden şirketin başta Milli Eğitim olmak üzere spor, sanat, kültür ve çevreye yönelik büyük yatırımlar yaptığına işaret etti. Emekliliğe ayrılan personelin görevde bulundukları süre boyunca görevlerini fazlasıyla yerine getirdiklerini aktaran Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Göktürk şöyle konuştu: "Türk Telekom un bu hale gelmesinde siz değerli çalışanlarımızın çok büyük emeği vardır. Sizden boşalan yerlere gelen yeni personelimizin de aynı başarı grafiğini göstereceğine inanıyor, bundan sonraki yaşantınızda uzun ömür ve mutluluklar diliyorum. Hepiniz Türk Telekom ailesinin bir üyesisiniz ve öyle kalmaya devam edeceksiniz."
Konuşmaların ardından 2008 yılının 2 inci altı ayında emekliye ayrılan Türk Telekom çalışanlarının fotoğrafları slayt eşliğinde geceye katılan davetlilere gösterildi. Emekliye ayrılan personele daha sonra alkışlar altında teşekkür plaketleri sunuldu. Plaket töreni, toplu aile fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.