info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye Halkoyunları Antrenör Kursu Belgeleri Dağıtıldı

Türkiye Halkoyunları Federasyonu bölge faaliyetleri içinde bulunan ve bundan sonra Halkoyunları ekiplerinin başında diplomalı çalıştırıcı mecburiyetinden sonra Tekirdağ’da antrenör kursu açıldı. Bu kursa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale’den 34 kişi 10 günlük seminerde yazı ve sözlü sınavlardan geçirildiler. Bu kursta, başarılı olanlara Tekirdağ Gençlik Merkezinde yapılan törenle diplomaları verildi.

 

Türkiye Halkoyunları Federasyonu bölge faaliyetleri içinde bulunan ve bundan sonra Halkoyunları ekiplerinin başında diplomalı çalıştırıcı mecburiyetinden sonra Tekirdağ’da antrenör kursu açıldı. Bu kursa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale’den 34 kişi 10 günlük seminerde yazı ve sözlü sınavlardan geçirildiler. Bu kursta, başarılı olanlara Tekirdağ Gençlik Merkezinde yapılan törenle diplomaları verildi. Diploma törenine, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem dalgıç, Türkiye Halkoyunları Federasyonu başkanı Gürhan Ozanoğlu,
Marmara Bölge Koordinatörü, Belediye spor kulübü başkanı Ali Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Önbey, İlhan İmrak, Rahmi İşler, Ali Yılmaz, Sami Durhan, Mustafa Turhan, Gençlik spor şube müdürü Abdülkerim Kasap, Tekirdağ Halkoyunları il Temsilcisi Tamer Keşkekler, Sabri Çınar Eğitim Kurulu başkanı Hakan Encimen, Yönetim kurulu üyesi Hayati Gürer, Edirne il temsilcisi Nedim yalnız, Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi müdürü Halil Yoruç, çalıştırıcı, Sertan Acar, Sadık Çetiner,  yönetim kurulu üyesi Hüseyin Gürel, Eğitim kurulu üyesi Seçil Toraman, Merkez hakem Kurulu üyesi Cengiz Mesoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Halk eğitimi ve Akşam Sanat okulu müdürü Suat Kılıç, Belediye Başkan yardımcısı Sinan Çetiz, ve Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Namıkkemal Üniversitesi Spor öğretmeni Tekin Öztürk ve davetliler katıldı.
Antrenör belgesi alanlar: Sabri Çınar, Meral kurt, Nurdan Işık, Nevra Gündoğdu, Bülent Şıra, Berkan Tuban, Gürkan Yeşil, Yeliz Oltulu, Aysun Yılmaz, Fırat Nalcıoğlu, Ahmet Aytaç Yavaş, Muharrem Can Koçak, Gülşah Sezer, Caner Aksaka, Serhat Ayaz, Mücahit Yeşilgöz, Deniz Söylemez, Ömür Demet Tat, Abdullah Coşkun, Mustafa Furkan Alışık, Deniz Sarı, Zeynep Kısmet, Sinan Atlaş, Şafak Alper Tonga, Gökhan Aytaç, İzzetin Oguz Kıvanç, İsmail Erdoğan, Mehmet Günay Gökçe, Yasemin Özdiler, Gökben Nurer, Tülin Şehdil, Gülce Beyazova, Artemiz Arıkan Erşahin, Erdem Koşucu, diplomaları protokolun elinden aldılar.