info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye Motokros Şampiyonasının 4. Ayağı Hayrabolu da

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından bu yıl Türkiye Motokros Şampiyonasının 4.ayağının Hayrabolu Belediyesi Motokros parkurunda yapılacağı açıklandı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından bu yıl Türkiye Motokros Şampiyonasının 4. ayağının Hayrabolu Belediyesi Motokros parkurunda yapılacağı açıklandı.
 
TMF Yönetim Kurulu üyesi İsmail Özkan yaptığı açıklamada bu yıl Hayrabolu Belediye Başkanlığı tarafından Uluslar arası 23. Ayçiçeği ve Sanayi Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek ve Türkiye Motosiklet Federasyonu takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonasının 4. ayak yarışının Hayrabolu Belediyesi Motokros Parkurunda yapılacağını belirterek;" Türkiye'nin en iyi parkurlarından biri olan ve Balkanlara yakınlığı ile tanınan Motokros parkurunda bu yıl Türkiye Motokros Şampiyonamızın 4. ayağı 25 Ağustos pazar günü yapılacak. Yarışmaya Türkiye'nin tanınmış motokrosçularının yanı sıra komşu ülkelerden de motokrosçular yarışmada puan için yarışacaklar. Trakya'da büyük ilgi gören şampiyonaya Türkiye'nin dört bir yanından katılacak izleyiciler, motokrosçuların parkurda bulunan 9 rampadan yapacakları atlayışlar için en ön saflarda yerlerini heyecanla alacaklar." Dedi.
 
Özkan, şampiyonaya Türkiye'nin tanınmış 90'a yakın motokrosçunun atlayışlarının nefesleri keseceğini kaydetti.