info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tüyler Ürperten Cinayetin Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Tekirdağ’da 6 yıl önce kaybolan ve bir daha haber alınamayan Meral Yapıcı (19) ve Nefise Kıran’ın (17) bağ evinde kafaları duvara vurularak öldürüldüğü üzerinde durulurken, genç kızların öldürüldükten sonra ise iskeledeki taşların altında gömüldüğü belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, 2007 yılında kaybolan Meral Yapıcı ve Nefise Kıran cinayetiyle ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.
Daha önce de Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli üçgeninde gerçekleşen bavul cinayetini çözen Tekirdağ Asayiş Şubesi cinayet dedektifleri, kaybolan kızların üzerindeki sır perdesini aralamak için harekete geçti. Dedektifler kızların kullandığı cep telefonlarına ulaşırken, fakat telefonların kızların kaybolmasından bir ay önce kapandığını belirledi. Kızların 2007 yılında sıklıkla konuştuğu telefon numaralarının peşine düşen dedektifler, 2 kızın erkek arkadaşına ulaştı. İncelemeyi derinleştiren polis ekipleri, 2 kızın erkek arkadaşları üzerine kayıtlı numaraları kullandığını tespit etti.
 
Numaraların 14 Haziran 2007 tarihinde Tekirdağ Beyazköy mevkiinde sinyalinin kesildiğini belirleyen ekipler, bu bölgede aramalarını yoğunlaştırdı. Mühendislik hesaplamasıyla telefondan baza gelen sinyallerin mesafesini bulan ekipler, sinyalin en son kesildiği yerin Meral Yapıcı’nın dedesine ait bir bağ evi olduğunu belirledi.
 
Bağ evinin içinde inceleme yapan ekipler kızlara ait kan izlerini evin duvarlarında ve eski kanepelerde buldu. Dedektifler kızların başlarının duvara vurularak öldürüldüğü üzerinde dururken, genç kızların öldürüldükten sonra ise iskeledeki taşların altında gömüldüğü belirlendi.
Evin çevresinde ve deniz kenarında iş makineleri ile kazı yapan polis ekipleri kayalardan oluşan iskelede arama yaptı. Polis ekipleri kızlara ait kemiklere ulaşırken, kızların bağ evinde öldürüldükten sonra iskeleye betonla gömüldüğü saptandı. Cinayet zanlısını belirlemek için çalışma başlatan polis ekipleri, kızların öldüğü tarihte baz istasyonuna yansıyan cep telefonları sahiplerini araştırmaya başladı. Kızların erkek arkadaşlarının da ifadesine başvuran polislerin, zanlıyı belirleme çalışması sürüyor.