info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ücretsiz İnternet Hizmeti Büyük İlgi Görüyor

Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından Çorlu Belediyesi Cumhuriyet Parkı’nda halkımızın hizmetine sunulan ücretsiz internet hizmeti yoğun ilgi görüyor.

Cumhuriyet Parkı'nda kurulan teknik altyapı sayesinde cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayarları ile ücretsiz internet kullanımının Çorlu halkı tarafından büyük rağbet gördüğüne değinen Bilgi İşlem Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt; "Çorlu'nun en işlek mekanlarından biri olan Cumhuriyet Parkı'na Eylül 2013'te kurduğumuz sistem büyük ilgi görüyor. Cumhuriyet Parkı'nda SMS yoluyla başvuruda bulunup anında şifre alınarak kablosuz ağa bağlanan tekil kullanıcı sayısı günümüz itibariyle 17 bin 617 olup, aylık ortalama 400 gigabyte internet kullanımı gerçekleşmektedir." dedi.
 
Ücretsiz internet hizmetinin Gölbaşı ve Atatürk Parkları ile Cumhuriyet ve Atatürk Meydanları başta olmak üzere şehir genelindeki belli başlı park ve meydanlarda da verilmesinin hedeflendiği belirten Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt Çorlu Belediyesi'nin teknoloji kullanımı ve yatırımları ile fark yaratan bir yerel yönetim olmaya devam edeceğini dile getirdi.