info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ulaş Belediyespor - Muratlı Belediyespor Maçının Skorunu Hakem Belirledi

Çorlu Ahmet Taner Kışlalı stadında, saat 13.00 de Ulaş Belediyespor ile Muratlı Belediyespor arasında oynana maçta, skor ve takımlardan çok, hakemin verdiği ve vermediği kararlar konuşuldu.

 

 Maçın başlangıcından itibaren süratli tempo ve sert bir oyun sergilenirken, maçın hakemi, oyunun kontrolünü sağlamakta zorluk çekti. Pozisyonların değerlendirilmesinde hatalı kararlar,Muratlı belediye penaltısından önce ceza sahası dışındaki faulü es geçmesi, Ulaş takımından Ahmet’in golden önce topu elle alması ve maçın son çeyreğinde, oyuncu değiştirilirken hakemin maçı oynatması tepkilere neden oldu. Her iki takımın da yönetimden memnun olmadığı görüldü.
 
Takımların hırslı ve mücadeleci oyunu sonunda,30.dakikada, Muratlı belediyespordan Sezgin, takımını öne geçiren golü attı. İlk yarının bitimine 3 dakika kala, Ulaş Belediyespordan Uğur eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.
 
Devre arası maç ve takımı hakkında görüşlerini aldığımız, Ulaş belediyespor hocası Ali Akkoyun, “lige başlarken, hedefimizi zirvede tamamlamak ve bir üst kademeye çıkmak olarak belirlemiştik. Ama şanssız başladık. Akabinde Şarköy maçında 3-2 mağlubiyet aldık. Saray’la 2-2 berabere kaldık.Burada hakemleri de eleştirmek gerekmiyor ama bariz hatalar yapabiliyorlar.Daha dikkatli olmaları temennimizdir.Bizler son dakikaya kadar mücadele edip ligi en üst seviyede bitirmeye çalışacağız.10  takım arasında lig hazırlığına en erken başlayan biziz.Bu nedenle kondisyon olarak üstün olduğumuzu düşünüyoruz.Bizim takımın başarısız olmasının en önemli faktörlerinden biri,sahanın ölçülerinin küçük olmasıdır.Kapalı takımı bu sahada açmak zor oluyor.Siterspor haricinde tüm takımları izleme imkanı buldum.Bunların hepsi denk güçteler.HEPSİNİN ZİRVE ŞANSI VAR.Burada zirveyi şans faktörü belirleyecektir.Hepsine başarılar diler,centilmenlik ve adil yönetimli bir lig diliyoruz.”dedi.
 
Muratlı belediyespor başkanı İsa Kunt “Haksız yere 45 gün hak mahrumiyeti aldım.Bu nedenle,tel örgüler arkasından maç izliyorum.Maçın gerilimli anlarında takımımı kontrol altına alamadım.BNu durum futbol adına üzücü bir durum.” Dedi.
İkinci yarıda karşılıklı ataklarla devam ederken, Muratlı Belediyespor, Gökhan’ın penaltıdan attığı golle tekrar öne geçti. Ulaş Belediyespor, bu 62. Dakikada eşitliği sağlayan golü atınca, elle oynama itirazıyla birlikte saha karıştı. O andan itibaren oyundaki gerginlik had safhaya ulaştı. Muratlı belediyespor Başkan İsa Kunt’’un 45 gün hak mahrumiyeti cezası nedeniyle maçı tribünden izlemesi nedeniyle takımın kontrolünü elinde tutamaması, çok sayıda sarı kart çıkmasına neden oldu. Her iki takımın da fizik olarak hazır olduğu maç,2-2’lik skor nedeniyle memnuniyetsizlikle sona erdi.
Kaynak : Murat Ürtekin