info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ulaş, Vakıflar, Kırkgöz ve Çorlu Sağlık Mahallesini Kapsayan Ergene 2 Islah OSB İle İlgili Çalışmalar Devam Ediyor

Ergene 2 ile ilgili sanayicileri bilgilendirme toplantısı, Sorumlu ve Koordinatör Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı Başkanlığında ilimiz Çorlu ilçesi Şhiva restaurant ta yapıldı.

 

Ergene 2 ile ilgili sanayicileri bilgilendirme toplantısı, Sorumlu ve Koordinatör  Vali Yardımcısı  Mustafa Masatlı  Başkanlığında  ilimiz Çorlu ilçesi  Şhiva  restaurant  ta yapıldı.
Toplantıda  Ergene 2  bölgesini kapsayan  alanda bulunan sanayicileri  bilgilendiren Sorumlu  ve Koordinatör  Vali Yardımcısı Mustafa MASATLI  Islah Organize Sanayi Bölgeleri’nin  Son  durumu hakkında  ve  Islah OSB’lere katılmanın avantajları  hakkında  sanayicileri bilgilendirdi.  Sanayicilerin sorunlarını dinleyerek  Islah  OSB  lere  katılmanın  sorunlarını  çözeceğini söyledi.
Bu yapılanmaya katılmayan Sanayicilere bilgi verildi. Bu yapılanma içerisinde olmayan Sanayicilerin sorula cevaplandırıldı. Ergene 2 Bölgesinin Islah OSB olması çalışmalarıyla ilgili safahatı hakkında bilgi verildi. Ergene 2 Islah OSB Bölgesi ile ilgili yer seçim komisyon işlemleri tamamlanmış ve jeolojik etüt yapma aşamasına gelinmiştir. Bu aşamadan sonra kuruluş protokolü hazırlanarak Bakanlık tarafından Ergene 2 Islah OSB çalışmalarında son aşamaya gelinmiştir.
Toplantıya  Sorumlu  ve Koordinatör Vali Yardımcısı Mustafa MASATLI, Bilim Sanayi  ve Teknoloji Müdürü  Abdullah  AKSOY,  Çevre  ve Şehircilik  İl Müdürü  Mehmet CEYHAN ve Sanayici ve İş adamları katıldı.