info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ulaş Yurdakul, İşimiz Gücümüz Malkara Diyerek Çalışmalara Devam Ediyor

Ulaş Yurdakul, İşimiz Gücümüz Malkara Diyerek Çalışmalara Devam Ediyor

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 2 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 17.00’de Yeni Mahalle, Kürtüllü ve Kozyörük Mahallelerine giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
 
 
Çalışmaları inceleyip yetkililerden detaylı bilgiler alan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a Belediye Meclis Üyesi Recai Örs ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya eşlik etti.
Yeni Mahalle, Gerçem Mevkii'nde bulunan 24 evler civarındaki Deste, Taşkışla ve Mutlu Sokaklarda yapılan parke taş yol yapım çalışmaları, Kozyörük Mahallesi’nde yapılan sentetik yüzeyli çim halı saha yapım çalışmaları ve Kürtüllü Mahallesi’nde muhtelif yerlerde yapılan parke taş yol yapım çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Ulaş Yurdakul, “İşimiz, Gücümüz Malkara” sloganıyla Malkara Belediyesi’nin çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.
 
 
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuyla ilgili olarak; “Gerek Malkara merkezde gerekse köyden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerindeki çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın spor hayatı ve sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla uzun yıllardan bu yana ihtiyaç duyulan Kozyörük Mahallesi’ndeki halı saha için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kozyörük Mahallesi’nde sentetik yüzeyli çim halı sahanın yapımı tamamlandıktan sonra hem Kozyörük hem de çevre mahallelerdeki mahalle sakinleri halı sahadan faydalanabilecekler.
 
 
Aile Yaşam Merkezi yapacağımız yerin hemen arka tarafında kalan 24 evler adıyla bilinen 24 adet konuta cephe veren imar yollarının parke taş kaplama çalışmaları da başladı. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından yapılan bu çalışmalar kısa zamanda tamamlanarak bölgede yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetini de ortadan kaldırmış olacağız.
 
 
Kürtüllü Mahallesi’nde muhtelif yerlerde parke taş dizimi yapılıyor. Parke taş dizimi tamamlandıktan sonra bu yollarımız da Kürtüllü Mahallesi sakimlerinin hizmetine sunulacaktır” diyerek açıklamalarda bulundu.
Kaynak : Murat Ürtekin