info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ünal Baysan ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı.

 

Sevgili Çocuklar,
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, büyük anlamlarla yüklüdür. 23 Nisan, dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi yüce değerlerin içtenlikle paylaşılmasına, dünyaya yayılmasına, farklı kültürlerin ortak zeminde buluşmasına ve kaynaşmasına aracılık eden evrensel bir bayramdır.
 
Çocukları çok seven Atatürk, tarihimizdeki bu önemli dönüm noktasını bayram olarak çocuklara armağan ederken, sizlere verdiği önemi, sevgisini, inancını ve güvenini göstermiştir. Atatürk’ün gelecek kuşaklara emaneti Cumhuriyet’in her alanda yücelmesi, ülkemizin gelişip güçlenmesi çabalarınızla başarılacaktır. Cumhuriyet’in değiştirilemez nitelikleriyle her zaman genç ve dinç kalması en önemli sorumluluğumuzdur.
 
Atatürk “Beni görmek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.” demiştir. Yetişen yeni nesiller onu en iyi biçimde anlamak için çaba göstermeli, onun örnek yaşamını, düşüncelerini, ilke ve devrimlerini çok iyi öğrenmelidir.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, tüm çocuklarımıza ve yurttaşlarımıza esenlikler diliyorum.