info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ünal Baysan’dan Muhtarlara Teşekkür

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Baysan, "Hep beraber yaptığımız çalışmalarda bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Çorlu Divan Hotel’de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Kemaleddin Avcı, Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karamehmet Köyü Muhtarı Ahmet Çete, mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.
 
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, “Çorlu’daki mahalle ve köy muhtarlarımızla geride kalan 5 yılda işbirliği içerisinde çalıştık. Burada bir başarı varsa bu benim şahsi başarım değildir. Yapılan çalışmalar belediyenin olduğu kadar, muhtarların da başarısıdır. Bu günlere el ele, gönül gönüle vererek geldik. Mesela Silahtarağa Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızla sokaklara kilit taşı döşedik. Cumhuriyet Parkı’nın açılışında yoğun yağmur yağışı altında oraya el ele gittik. Başarıya ulaşabilmenin ilk adımı insanların el ele vermesidir. Bence bu dönemde son yılların en başarılı çalışmaları yapılmıştır. 2009’dan itibaren 'Herkesin Başkanı' sloganıyla hareket ettik. Muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek odaları ve diğer resmi kurumlarla ortak çalışmalar yaptık. Çorlu’dan birkaç sene önce ayrılmış insanlar yaşanan değişimi çok daha iyi görüyorlar. Önümüzdeki süreçte Çorlu, sosyal anlamda Trakya’nın yaşanabilir en güzel yeri olacak. Geçen Pazar Cumhuriyet Parkı’nda bölgesel atletizm yarışları yapıldı. Bunlar ilçemiz adına olumlu göstergelerdir. Biz bugüne kadar, birlik, beraberlik, saygı içerisinde hareket ettik. Bundan sonra da böyle olmamız lazım. Hep beraber yaptığımız çalışmalarda bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ise yaptığı konuşmada, “Bizi bu kahvaltıda buluşturan Belediye Başkanımız Ünal Baysan’a teşekkür ederim. Biz sadece milletvekili - muhtar ilişkisi yaşamadık. İlçe başkanlığı döneminde de çalışmalarımız oldu. Ortak paydamız her zaman halkımıza hizmetti. Belediyemizle, il genel meclisimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve muhtarlarımızla birlikte halkımıza hizmet ettik. İnşallah 30 Mart seçimleri ülkemiz, bölgemiz, ilimiz ve Çorlu'muz adına hayırlı olur. Umarım herkesin birbirinin elinden tuttuğu bir Türkiye’yi hep birlikte inşa ederiz” diye konuştu.
 
Mahalle ve köy muhtarları da görüş ve düşüncelerini dile getirdiği toplantıda, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, belediye başkan yardımcıları ve Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çete, muhtarlara hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. 37 mahalle ve köy muhtarının katıldığı kahvaltılı toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.