info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Üniversite Öğrencilerini Süleymanpaşa Belediyesi Karşıladı

Süleymanpaşa Belediyesi Namık Kemal Üniversitesi’nde okumaya hak kazanmış üniversite öğrencilerini şehirlerarası otobüs terminalinde karşılayarak bilgilendirmede bulundu.

Süleymanpaşa Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesinde okumaya hak kazanmış olan ve kayıt yaptırmaya gelen üniversite öğrencilerini şehirlerarası otobüs terminalinde karşılayarak Namık Kemal Üniversitesi öğrenci işlerine Süleymanpaşa Belediyesi araçları ile ulaştırıldılar. Kayıt işlemleri sırasında çeşitli illerden gelen öğrenciler Süleymanpaşa Belediyesi’nin kurmuş olduğu Namık Kemal Üniversitesi Kayıt Danışma standını ziyaret ederek üniversite kayıtları hakkında bilgi aldılar.

 
EŞKİNAT ‘’KENTİMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAKLAR‘’
 
Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından Namık Kemal Üniversitesi’nde eğitim görmeye hak kazanan üniversite öğrencilerine başarılar dileyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat;  ‘’Yaşamımızda önemli yeri olan eğitimin en büyük parçası olan üniversite için kentimize Namık Kemal Üniversitesi’nde eğitim görmeye hak kazanan genç kardeşlerime hoş geldin diyorum. Kentin yaşamına ve her gün gelişen Süleymanpaşa'nın gücüne güç katacağınız üniversite eğitiminizde başarılar dilerim.’’ dedi.