info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Uygunsuz Görüntüleri İnternete Düşen Müfettiş, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı müfettiş 52 yaşındaki E.M, internete makamında uygunsuz görüntülerinin düşmesinin ardından savcılığa gelerek görüntüleri çeken ve yayınlayan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı müfettiş 2 çocuk babasu 52 yaşındaki E.M makamındaki bilgisayardan web kamerasıyla karşısındaki öpücükler göndererek cinsel organını göstermesi görüntülerinin internete düşmesi sonucu Vali Zübeyir Kemelek tarafından görevden alınmış ve hakkında idari soruşturma başlatılmıştı.

Olayın ardından Tekirdağ Savcılığı’na gelen E.M, özel yaşamın gizliliğinin ihlal edildiği gerekçesi ile görüntüyü kaydeden ve internet ortamında yayınlayan hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcı Ercan Başaran’a ifade veren E.M görüntülerin internetten kaldırılmasını talep etti. Görüntüleri çeken ve yayınlayandan şikayetçi olan E.M, olaydan ötürü mağdur olduğunu ifade etti.

Mağdur sıfatı ile yaklaşık bir saat savcı Başaran’a ifade veren E.M adliye çıkışı gazetecilerin fotoğraf çekmemesi için yangın merdivenini kullanarak adliyeden çıktı.