info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2070
Dolar Satış
:
32.2650
Euro Alış
:
34.6075
Euro Satış
:
34.6698
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Uyuşturucu ve Gümrük Kaçağı Sigara Yakalandı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücahadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücahadele Grup Amirliği görevlilerince operasyonlar yapıldı.

 

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücahadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücahadele Grup Amirliği görevlilerince operasyonlar yapıldı. Çorlu İlçesinde 1 şahsın elinde yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu ve bunları satmak için müşteri aradığı şeklinde bilgiler edinilmesine mütakip, adli makamlardan alınan kararlara istinaden yapılan çalışmalarda N.B. isimli bayan yakalanmış, şahsın ikametinde yapılan aramada 4.321 gr esrar maddesi, 1.074 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli adli makamlarca tutuklanmıştır.
 
Çorlu İlçesinde gümrük kaçağı sigara sattığı tesbit edilen 2 şüpheli şahsın içinde bulunduğu araçta yapılan aramada toplam olarak 1.440 paket gümrük kaçağı olduğu tesbit edilen sigara ele geçirlmiştir. Yakalanan şüpheliler ifadelerinin alınmasına mütakip adli makamlarca serbest bırakılmıştır.
 
Son 1 hafta içerisinde KOM Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Çerkezköy ve Saray İlçelerimizde yapılan (7 ayrı) operasyonda toplam olarak 5.736 adet gümrük kaçağı olduğu tesbit edilen sigara ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili 11 şüpheli şahıs yakalanmış ve ifadelerinin alınmasına mütakip adli makamlarca serbest bırakılmıştır.
 
Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek yapmış olduğu basın açıklamasında: “Müdürlüğümüzce İlimizin ve vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği, sağlığıyla oynamak isteyen, ve illegal olarak faaliyet gösteren tüm şahıs veya şahıslara karşı çalışmalarımız hız kesmeden etkin ve kararlı bir şekilde devam ettirilecektir.”  dedi.