info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vahap Akay, Pazar Esnafının Sıkıntıları Dinlendi

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’ın seçim ziyaretleri kapsamındaki son durağı Kızılpınar Halk Pazarı oldu.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde Cuma günleri kurulan Pazar yerinde pazarcı esnafı ile sohbet eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, esnafın sıkıntı ve isteklerini dinledi. Kızılpınarlıların, özellikle yolların aşırı çamurlu olmasından veryansın ettiği ziyarette konuşan Vahap Akay, “Beldemize Kapalı bir Pazaryeri yapılması zaruri hale geldi. Hiç kimsenin Kızılpınarlılara bu şekilde eziyet etmeye hakkı yoktur. Kapalı Pazaryeri Kızılpınar’a yapılmakta geç kalınmış hizmettir. İnsanlar çamurlu yolda yürüyebilmek ve Pazar alışverişini yapabilmek için paçalarını sıvayarak güçlükle yürüyebiliyor” dedi. 
 
Büyükşehir yapılanması çerçevesinde kapatılarak Çerkezköy’e bağlanan 20 bin nüfuslu bir yerleşim yerinde bu tarz sorunların olmaması gerektiğinin altını çizen CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, “Çerkezköy gibi ülkenin en büyük sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapan bir ilçenin beldesinin yollarının böyle çamur içinde olması gerçekten düşündürücüdür. Belediye yetkilileri vatandaşın ve Pazar esnafının bu durumunu görmüyor mu?” diye sordu. İlerleyen günlerde Kızılpınar’a ziyaretlerini sürdüreceğini belirten Vahap Akay, “Sonraki ziyaretlerimizde, Kızılpınar için yapmayı planladığımız hizmetleri Kızılpınar halkına tarif edeceğiz. Büyük hedeflerimiz ve güzel projelerimiz var” ifadelerini kullandı. 
 
Kızılpınar’da Cuma günleri pazar kurulan yolların çamur deryasına döndüğüne vurgu yapan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, “Kızılpınar’da insanlar artık isyan eder duruma geldi. Yoğun çamur yüzünden pazar alış verişi yapamadıklarını belirtiyorlar” dedi. Kızılpınar halkı ise çamur içinde alışveriş yaptıklarını belirterek, “Yetkililer bu yollarda bir yürüsün de neler çektiğimizi anlasınlar" diye konuştu.