info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Ali Yerlikaya, Peryön İnsan Yönetimi Kongresine Katıldı

Peryön Türkiye İnsan Yönetimi Derneği tarafından düzenlenen ve 27-28 Kasım tarihlerinde iki gün sürecek 7. İnsan Yönetimi Kongresi Çorlu Silverside Hotel’de gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Ali Yerlikaya, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Peryön Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Oğuz Duman, Peryön Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, İlçe protokolu, sanayiciler,  Peryön üyeleri  ve basın mensupları katıldı.
Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı kongrede, saygı duruşu ve istiklal marşından sonra açılış konuşmasını Peryön Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin yaptı. Açılış konuşmasının ardından konuşan Peryön Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Oğuz Duman ; Peryön’ün  Türkiye’nin insana ve işe dair tüm gündemi takip eden bir sivil toplum örgütü olduğunu ve  3000’e yakın üyesi  olduğunu ifade etti.
 
Kongre de konuşan Vali Ali Yerlikaya; “Peryön tarafından düzenlenen 7. İnsan Yönetimi Kongresinin içeriğinin çok dolu olduğunu, teması insan ve insana dair olan kongrenin İlimiz açısından çok önemli olduğunu belirterek  çünkü İlimizde; 1400’ün üzerinde sanayici,  285.000  kamu çalışanı , 130.000 civarında özel sektörde çalışan var.  Üretimin en önemli unsunu insandır. Buralarda çalışan kişiler ben buraya aidim diye işyerine sevgiyle giriyor ve sahipleniyorsa o işyeri bir farkındalık yaratır. Bir işyerinde sevgi ve iletişim dilini doğru kullanırsak verimliliği arttırırız. “dedi. 
 
Konuşmasının ardından Peryön Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin tarafından Vali Ali Yerlikaya'ya plaket takdim edildi.  Kuruluşlar tarafından açılan standların gezilmesinin ardından Vali Yerlikaya otelden ayrıldı.