info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Valimiz Taşıyıcılar Kooperatifine Ziyarette Bulundu

Tekirdağ Limanında 500 ortağı 350 Tır ve Kamyon ile en büyük lojistik taşıma potansiyeline sahip kooperatifin bazı sorunlarını görüşmek ve iadei ziyarette bulunmak üzere bugün 2012’nin son ziyaretini yaptı.

 

Tekirdağ Limanın AKPORT  Şirketininden TDİ’ye geçmesinden sonra ücret tarifelerinde yüksek fiyat uygulaması sebebiyle Tekirdağ limanına ithalatçı ve ihracatçı firmalar rağbet göstermiyorlar.
 
Günlerdir Tekirdağ limanının boş olarak çalışmaması haberlerini Tekirdağ yenihaber gazetemizde dile getirdik. Tekirdağ Taşıyıcılar Koop. Bu durumdan en çok zarar görmesi ebebiyle, Tekirdağ2 a geldiği günden itibaren halkın gönlünde ayrıbir yer edinen vali Ali Yerlikaya 2012 ‘nin son programını Tekirdağ Taşıyıcılar Koop. Yöneticileri , Ticaret sanayi odası yönetim kurulu başkanı, İl özel İdare Genel Sekreteri Vali yarımcısı Mustaf Yel, Başkan nakliyat adına Galip Öge ve yönetim kurulu üyeleri sorunları görüşerek Ankaraya birlikte giderek çözüm bulunması için birlikte çalışma için karar alındığını dile getirdiler. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya sorunlarınız bizim sorunlarımız bu sorunlara devlet olarak da çözüm bulmakta bizim görevlerimiz arasında diyen Vali Yerlikaya , Tekirdağ limanıyla ilgili olan tüm sıkıntılarınızı benim telefonlarım 24 saat açık sorunlarınızı direkt olarak bana iletebilirsiniz. Dedi.
 
Tekirdağ Taşıyıcılar Koop. Başkanı Ali Rıza Eti, Ticaret Sanayşi Odası Yönetim Kurulu başkanı  Cengiz Günay, vali Yerlikaya’nın Taşıyıcılar Kooperatifi Sorunlarıyla yakından ilgilenmesinden dolayı çok memnun olduk, bundan sonrada birlikte çalışarak sorunları halletmek için Ankarada bakanlıklarda yapılabilecek tüm girişimlerin yapılacağını açıkladı.
 
Tekirdağ Valisi ali Yerlikaya’nın Taşıyıcılar Koop yaptığı ziyarette İl Özel İdare genel Sekreteri Vali yardımcısı Mustafa Yel, Tekirdağ Ticaret Sanayi Odası Yön. Kur. Başk. Cengiz Günay, Tic. San. Odası. Yön. Kur. Üyesi Başkan Nakliyat Galip Öge, Taş. Koop.Başkanı Ali Rıza Eti, Başkan yarımcısı Fahri Yakut, Yönetim kurulu üyeleri Nail Ergider,Hamdi Ayçil, Kemal Kırcı katıldılar.