info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatan Partisi 10. Olağan Kurultayı Tekirdağ`da Yapıldı

Vatan partisi 10.olağan Kurultayını Tekirdağ’’da gerçekleştirdi. Bayram tatili nedeniyle kurulan kurultaya, genel başkan Doğu Perinçek’in konuşması damgasını vurdu.

Silivri duvarlarını yıktıkları gibi, iktidara yürüyüşü de Tekirdağ’dan başlatacaklarını söyleyen Perinçek,iktidar ve muhalefete zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI DOĞU PERİNÇEK’TEN TEKİRDAĞ’DA İKTİDAR VE MUHALEFETE AĞIR İTHAMLAR; “AT İZİ DE İT İZİ DE BELLİDİR

11 yıldır ülkemiz adına mücadelesini verdiğimiz ermeni soykırımı yalanına itirazımız sonucunda kendi mahkemelerinde İsviçre’yi dize getirdik. Emperyalizmi dize getirdik. İsviçre mahkemesindeki kararını, maalesef Türkiye’mizdeki sistem basını yayınlamıyor, İsviçre basını yayınlıyor. İsviçre basını, Kendisine “Türk” diyen basından daha TÜRK. Bizim bu ülke olarak başarımızı İsviçre basınından başka, sistem basınından olmayan Aydınlık hariç, Hürriyet gazetesi haricinde kimse vermiyor. Bu basit bir mahkeme kararı değil, vatan savaşının bir zaferidir. Türkiye’ye kastedenler, vatanımızı bölmek isteyenler, aynı zamanda Büyük Ortadoğu Projesini yapanlar, aynı zamanda tekrar Ermeni soykırımı yalanını piyasaya sürmüşlerdir.

Ermeni soykırımının anlamı, Türkiye silahla savaşın, bölücülüğün üzerine gidemesin amacında olmalarıdır. Ermeni soykırımını piyasaya sürmek, PKK ve bölücülüğü desteklemek, Türk silahlı kuvvetlerinin, Türk polisinin ve korucuların silah kullanmasını önlemektir. Bu amaçla Dünya gündemine getirilmişti. Merkezinde Amerika ve diğer Avrupa ülkeleri vardı. Bu Emperyalist saldırının bir mücadelesini, Vatan partisi 11 yıllık bir mücadele sonunda bozguna uğrattı. Tarih yapan partiyiz ve bu tarih bizi milli hükümete götürüyor. Silivri duvarlarının yıkılması, bir dönüm noktasıdır. Silivri’nin Fethullah Gladyosunu kullanarak Türk silahlı kuvvetleri ve Vatan partisini o duvarların arkasına atmasının amacı, Türkiye kendini savunamasın düşüncesiyle yapıldı. Silivri duvarları yıkılırken, bu plan bozuldu.

DOĞU PERİNÇEK; BİZ FETHULLAH TERÖR ÖRGÜTÜYLE 40 YILDIR MÜCADELE EDİYORUZ.

Biz Fethullah terör örgütüyle 40 yıldır mücadele ediyoruz. Şimdi, “at izi it izine karıştı” diyorlar. At izi de it izi de bellidir. Ben Türkiye kamuoyuna ve Tekirdağ basınına atın izini, itin izini açıklayacağım. Bu hikâye Turgut Özal ile başladı. Turgut Özal’ın bir ikinci Ordu planı vardı. Bir Türk ordusu, bir de Turgut Özal-Amerika destekli ikinci bir ordu kuracaklardı.

İKİNCİ ORDU, KOMÜNİZMLE MÜCADELE BAŞLIĞI ALTINDA 1970’LERDE ÖRGÜTLENMİŞ FETHULLAH GÜLEN CEMAATİ İLE 1988’DE KURULACAKTI. BİZ ENGELLEDİK. İŞTE SİZE AT İZİ İT İZİ.

Turgut Özal devletin içine taşıdı. Gladyo’yu polisin içine yerleştirdi. Burada Fethullah Gülen’i özellikle kullandılar. Turgut Özal’ın bu mirasına Tansu Çiller sahip çıktı. Çiller’in özel örgütü, Gladyo ve Fethullah Gülen’in kara para suç ortağıdır. O mücadeleyi de Vatan partisi verdi ve MİT raporlarına girdi. Turgut Özal ve Tansu Çiller’in izinden 2002 yılının Kasım ayında Türkiye’de Amerika’nın savaş takvimine göre iktidar koltuğuna oturan Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan’lar gitti. At izi it izi karışmış değil. İz belli, Turgut Özal, Tansu Çiller, Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan Fethullah Gülen olarak gidiyor. Fethullah terör örgütü Türk devleti içine sızmadı, yerleştirildi ve yerleştirenler bunlardır. Bu bir Amerikan Gladyosu,Nato ülkelerindeki yer altı örgütüdür.Biz Fethullah Gülen terör örgütünü devletin içinden temizlemek için 40 yıldır mücadele ediyoruz.Biz,tarih yapan partiyiz. Türkiye 15 Temmuzda Amerika’nın silahlı gücünü bir gecede ezdi. Türkiye 24 Temmuz 2015’te PKK terör örgütünü ezmeye başlayınca, Amerika Ankara’dan dişini göstermeye başladı. Fethullah Gülen terör örgütünü savaşa sürdü ve bir gecede Amerika silahsızlandı. Biz açılıma karşı geldik, Cumhuriyet Halk Partisi de açılım taraftarıydı. Hatta “ben açılımı sizden iyi yaparım” diyordu.

BUGÜN DE CHP’Yİ TEKİRDAĞ’DAN TÜRK MİLLETİNE ŞİKÂYET EDİYORUM. SÜREKLİ PKK VE PYD’Yİ KOLLUYOR. TÜRK ORDUSU SURİYEYE GİRİYOR CHP, “PYD’YE DOKUNMA” DİYOR. Amerika ile PKK’YA sahip çıkıyor.

Rojova’ya ADAMLAR YOLLUYOR, SÖZCÜLERİ Füsun Sayek Böke çıkıp, PKK VE PYD’Yİ koruyan konuşmalar yapıyor. Rus uçağını düşürdüler, Putin’e sövdüler. Vatan partisi 10 ay önce Aralık ayında Rusya’ya gitti ve Rusya ile Türkiye arasındaki buzları eritti. Biz iktidara yürüyoruz ve bunu Tekirdağ’dan başlatıyoruz. Bu yüzden Kurultayımızı buradan başlatıyoruz. DOĞU PERİNÇEK; “CHP TARİHİNİ BİLMİYOR”

Buradan CHP’NİN TABANINI, ATATÜRKÇÜLERİNİ ÖZELLİKLE UYARIYORUM.

CHP 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerine İKTİDAR OLMAK İÇİN DEĞİL, HDP’Yİ MECLİSE SOKMAK İÇİN ÇALIŞTI. ATATÜRK’ÜN PARTİSİ PKK’YI MECLİSE SOKMAK İÇİN ÇIRPINIR MI? Bu mu Atatürk’ün partisi? CHP 93. Yılını kutluyor.93 yıl öncesi 1923.Cumhuriyet Halk partisi kurulduğu yılı bilmiyor. CHP 4 EYLÜL 1919’DA SİVAS’TA KURULDU.1923’TE KURULMADI.

Atatürk bunu CHP’NİN 1923,1928 ve 1934 KURULUŞUNUN SİVAS KONGRESİNDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ. Bunlar 1919 yılından 1923’e kadar kuruluşu kabul etmiyor. Çünkü orada İstiklal savaşı var. Daha kurultay ve kuruluş tarihlerini bilmiyorlar” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin