info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatandaş Kadir Dedeye Soruyor?

Sahildeki Atatürk Portreleri Nereye Gidiyor!

Sayın Necmi Işıksal’ın başlattığı Albayrak’a şikâyet mektupları bayağı popüler olmuş ki, bize mektup olmasa da bazı şikayetler geliyor.

Malum Kadir dede 73 yaşında. Yani Cumhuriyet döneminin başlangıç çocuklarından oluyor. Büyük Önder Mustafa Kemal’in dönemini yaş itibariyle en iyi bilenlerden birisi olması gerekir. Bu başkan siyaset arenasına başladığında, il başkanı olarak Atatürk’ü dilinden düşürmezdi.

Şimdi Hacı dedenin dilinden pek duyamıyoruz.

Sahil yolu ana cadde Tekirdağ Büyükşehir belediyesine ait olmasına rağmen, orduevinden itibaren yol boyunca sıralanan ATATÜRK PORTRELERİNİN TEK TEK EKSİLDİĞİNİ İFADE EDEN VATANDAŞLAR, BU PORTRELERİN NASIL EKSİLDİĞİNİ KADİR ALBAYRAK’A SORUYOR.

“Nereye gidiyor bu portreler?”

Ekrem Eşkinat zamanında aynı siyasi parti olarak buraya asılmasına müsamaha gösterilen bu portreler, Süleymanpaşa’yı Cüneyt Yüksel alınca kaldırılıyor mu?

Süleymanpaşa’lı vatandaşlar, “eğer büyükşehir kendi sorumlu alanında olan portrelere sahip çıkmıyorsa, biz de Cüneyt başkandan yeni portre koymasını isteriz. Atatürk herkesin lideri ve Atasıdır” diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin