info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatandaş Soruyor, Bu Ne Sorumsuzluk

Tek Park Tamir Etmiyor

Hemen hemen her şeyi paralı hale getiren Tekirdağ Büyükşehir belediyesi Ulaşım Daire başkanlığı ve her boş alanı park alanına dönüştürerek kazanca çeviren TEKPARK, HAFTALARDIR İNSANLAR İÇİN YARALANMA VE ÖLÜM RİSKİ TAŞIYAN KIRILMIŞ DUBA DEMİRİNİ TAMİR ETMİYOR. Muratlı Caddesi Cengiz Topel Meydanı önünde bulunan toplu taşıma otobüs durağı önünde kırılmış olan dubanın yerinde haftalardır tehlike oluşturan sivri demir, vatandaşlar tarafından tedirginlikle karşılanıyor.

Her gün o duraktan yüzlerce kişinin inip binmesine, tam da otobüslerin park ettiği giriş kapısına denk gelerek tökezlenmesine neden olan bu sivri duba demirini, hiçbir yetkilinin yapmaması, halkın tepkisini çekiyor. Bu durağı kullanan vatandaşlar, “belediye otobüsü tam da bu demirin olduğu yerde duruyor.

Her ne kadar biz artık bu sivri demirin orada olduğuna alışmış olsak da, bazen unutup tökezliyoruz. Gece bilmeyen biri bu demire takılıp yaralansa veya betona kafası çarptığında beyin kanamasından ölse, hesabını kim verecek? Bu ne sorumsuzluk? Bu Süleymanpaşa’da belediye yok mu, yetkili yok mu?” diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin