info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatandaşların gönlü rahat olsun!

Çakırbey İnşaat Şirketi, Tekirdağ da gerçekleştirdiği proje kapsamında 59 bin TL den başlayan fiyatlarla dar gelirlileri ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Banka olarak projenin garantörü olduklarını belirten Türkiye Finans Tekirdağ Şube Müdürü Emre Uyar; "Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun, bizler banka olarak projenin arkasındayız." dedi.

Çakırbey İnşaat Şirketi tarafından Tekirdağ Rodosto Hotel'de bir tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Firma yetkilileri basınla bir araya geldikleri toplantıda Tekirdağ'da çok ses getireceklerine inandıkları projelerinin tanıtımını yaptı. Proje kapsamında 59 bin TL'den başlayan fiyatlarla insanları ev sahibi yapmayı hedeflediklerini anlatan Çakırbey İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çakır Çorluk, özellikle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yaparak yüzlerindeki mutluluğu görmenin, kendileri için maddi kazancın verdiği hazzın çok daha ötesinde olduğunu kaydetti.

Projenin finansman boyutunun Türkiye Finans Katılım Bankası'nın katkısıyla finanse edildiğini belirten Çorluk; "Yıllarca dişinden,tırnağından artırdığı birikimleriyle ev alma hayali bile kuramayan yüzlerce insanı ev sahibi yapmak gerçekten gurur verici. Bizler çırak olmadan patron olunmaz özdeyişinde olduğu gibi emlakçılıktan,taşeronluktan başlayan basamakları çıkarak bugün bulunduğumuz noktaya geldik.İnşallah bundan sonrada yapacağımız projelerde hedefimiz toplu konutların yanında,devlet ihaleleri ve yüksek montanlı işler olacak. Halkımızın ilgisi bizlere güç veriyor." şeklinde konuştu.

Banka olarak projenin garantörü olduklarını belirten Türkiye Finans Tekirdağ Şube Müdürü Emre Uyar, proje kapsamında ev alarak kredi başvurusu yapan vatandaşların kafasında bazı soru işaretleri olduğunu kaydetti. Uyar; "Bizler, temelden anahtar teslimine kadar sürecin finansör ve garantörü olduğumuzu, proje bitiminde hak sahiplerinden tam anlamıyla memnunlarsa imzalayacakları bir ibraname alacağımızı ondan sonra firmaya ödeme yapılacağını vatandaşlara belirtiyoruz. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun bizler bankamız olarak projenin arkasındayız." şeklinde konuştu. Sinevizyon gösterisinin ardından toplantı sona erdi.