info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

VCD İçinde Esrar Servisi

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda durdurulan bir otomobilde VCD cihazı içerisine gizlenmiş 387 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiler göre, İstanbul dan getirilecek olan uyuşturucu maddenin Çorlu da piyasaya sürüleceği yönünde gelen ihbarı değerlendiren KOM Polisi, Çorlu istikametine giden ve plakası belirlenen otomobili takibe aldı. TEM Otoyolu Çorlu gişelerinden çıkan otomobili, Avantaj Alışveriş Merkezi yakınlarından durduran polis araçta narkotik köpeğinin yardımıyla arama yaptı. Yapılan aramada otomobilin arka koltuğunda bulunan VCD cihazı içerisine gizlenmiş, 387 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Otomobilde bulunan ve göz altına alınan Ö. B., M.K. ve S.Ç. çıkarıldıkları adli makamlarca "Satmak amacıyla uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak, nakletmek ve kullanmak" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Grup Amirliği ekiplerinin son günlerde uyuşturucu madde satan ve ticaretini yapan kişilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonların devam edeceği öğrenildi. Gerçekleştirilen başarılı operasyonlar vatandaşların takdirini kazanırken, Çorlu da uyuşturucuya geçit verilemeyeceği kaydedildi.