info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Veliköy’de Park ve Bahçe Temizliğine Başlandı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahallesi’nde bulunan park ve bahçelerin temizliğine başladı.

Çerkezköy Belediyesi Bark ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Veliköy Hürriyet Meydanındaki Hürriyet Parkında bakım ve temizlik işlerini gerçekleştirdi. 
 
Temizlik işlerini yapan Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler park içini yabani otlardan arındırıyor. Park içerisini tamamen kaplayan yabani otları biçerek parka güzel bir görünüm kazandırma çalışmalarını yapan ekiplerin çalışması Veliköy mahalle sakinleri tarafından da memnunluk karşılandı. Veliköy Mahallesi sakinleri, beldelerinin mahalle olarak 30 Mart seçimleri sonrası Çerkezköy’ün bir mahallesi olduklarını ve belediyelik döneminde hizmetlerin az da olsa anında yapıldığını belirttiler. 
 
Veliköy Mahallesi sakinleri Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile mahalleye olmaları ve daha Büyükşehir’in oturamaması nedeniyle mahallelerinde henüz beklenen hizmeti alamadıklarını ileri sürdüler. Veliköy Mahalle sakinleri Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle genelinde yapmasını bekledikleri bir çok hizmetlerinin bulunduğunu ve bu beklentilerin kısa süre içinde çözümleneceğine inandıklarını ifade ettiler.