info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Velimeşe Belediyespora Moral Yemeği

Geçtiğimiz sezon Tekirdağ süper amatör kümede şampiyon olan, bu sezon Deplasmanlı Amatör ligde mücadele veren Velimeşe Belediye spora Çorlu nun tanınmış iş adamı Mütahit Zeki Aycibin Çorlu şehir kulübünde moral yemeği verdi.

Geçtiğimiz sezon Tekirdağ süper amatör kümede şampiyon olan, bu sezon Deplasmanlı Amatör ligde mücadele veren Velimeşe Belediye spora Çorlu nun tanınmış iş adamı Mütahit Zeki Aycibin Çorlu şehir kulübünde moral yemeği verdi.

Yemeğe Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Meclis üyeleri, Velimeşe Belediye spor kulüp Başkanı Mahmut Temel, İNG Bank Çorlu Şube Müdürü Fazıl Çevik, Müdür Yardımcısı Sezgin Yavaşoğlu, Serenay Ambalaj Üretim Müdürü Serdar Bilgiç, Teknik Drektör Fatih Diker, Futbolcular klüp yöneticileri ve teknik heyet katıldı.

Velimeşe Belediye sporun forma sponsorluğunu da üstlenen iş adamoı Mütahit Zeki Aycibin yaptığı açıklamada: Velimeşe Belediye spor kardeş kulübümüzdür. Deplasmanlı ligde Tekirdağ ilimizi büyük bir başarıyla temsil edecektir. Genç, inanmış, yönetimi, taraftarı ve futbolcusuyla örnek bir takım görüntüsü veren Velimeşe Belediye sporumuza sezon başında moral yemeği vermeyi istedik. Sayın Belediye Başkanımız Rasim Yüksel ve ekibine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman Velimeşe Belediye spora destek olmaya devam edeceğiz. Bu takım sadece Velimeşe nin değil, tüm Çorlu muzun takımıdır. Çorlu lu spor severlerimizi maçlara bekliyoruz. Desteklerini esirgemesinler. Bu takım çok daha büyük başarılara imza atacaktır. Ben Velimeşe Belediye sporun sonuna kadar arkasındayım. Onların başarısı bizim başarımızdır Dedi.

Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel de iş adamı Mütahit Zeki Aycibin e desteğinden dolayı teşekkür ederek; Göreve gelirken Velimeşe mizi her alanda marka bir yaşam merkezi haline getireceğimizi, Belde halkımıza ilkleri yaşatacağımıza dair söz vermiştik. Bu sözlerimizi yerine getirmenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Velimeşe Belediye spor tüm Çorlu nun takımıdır. Spor severlerimizi maçlarımıza davet ediyorum. Desteklerini esirgemesinler. İnanıyorum bu takım çok daha büyük başarılara imza atacaktır. Desteklerinden dolayı sayın Zeki Aycibin e teşekkür ediyorum. Futbolcularımız kendilerine verilen bu desteğin karşılığını sahada vereceklerdir Dedi.

Kulüp Başkanı Mahmut Temel de Zeki Aycibin e desteğinden dolayı teşekkür etti. Konuklar, Futbolcular ve teknik heyet gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde eğlendiler.