info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Velimeşe Doğalgaza Kavuşacak

Tekirdağ, Çorlu İlçesine bağlı Velimeşe Beldesi tarihinde bir ilki daha yaşamanın mutluluğuna sahne oldu.

Tekirdağ, Çorlu İlçesine bağlı Velimeşe Beldesi tarihinde bir ilki daha yaşamanın mutluluğuna sahne oldu.  Belediye Başkanı Rasim Yüksel seçimler öncesinde " Velimeşe'mize ilkleri yaşatmaya geliyoruz" sloganı  çerçevesinde ekibiyle birlikte çalışmalarına devam ediyor. Velimeşe Beldesinde uzun zamandır beklenen Doğalgaz hattı çalışmalarının ilk kazısı törenle gerçekleştirildi.

Törene Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belde de bulunanan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Başkan Rasim Yüksel törende yaptığı konuşmada; " Seçimler öncesinde göreve gelmeden siz değerli Velimeşe halkına bir söz vermiştik. Göreve geldiğimiz taktirde beldemizin hak ettiği hizmeti yerine getirmek ve her zaman ilkleri yaşatmak adına yola çıktık. Siz saygıdeğer Velimeşe'liler , Bana ve ekibime güvenerek bizleri göreve getirdiniz. İlk günden itibaren aralıksız çalışarak, Beldemize ilkleri yaşatmanın gururunu hep birlikte paylaştık. Bu gün yine sizlerle birlikte bir ilke imza atmanın sevincini yaşamaktayız. Velimeşe Beldemiz Trakya'nın incisi konumuna gelmektedir. Herkes her alanda Velimeşe'mizi izlemeye devam etsin. Beldemizin uzun zamandır ihtiyacı olan Doğal Gaza en kısa zamanda kavuşacaktır. Ana artellerde Doğal Gaz kullanımı 4 Ay sonra başlayacaktır. Yaklaşık olarak 40 Kilometre döşenecek olan Doğal Gaz hattı çalışmaları bittikten sonra, Velimeşe'de 2011 yılı içerisinde Doğal Gaz evlerin tamamında kullanıma başlayacaktır. Beldemize hayırlı uğurlu olsun"  Dedi.

Başkan Rasim Yüksel'in konuşmasının ardından Kurban kesilerek dualar eşliğinde ilk kazı çalışmasına başlandı. Törenden sonra belde sakinleri Başkan Rasim Yüksel ve Belediye Meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.