info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

VIP Kursuna Katılanlara Sertifikaları Verildi

Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı tarafından, önemli kişileri koruma (VIP) kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı tarafından, devlet büyükleri ile misyon temsilcilerine daha etkin koruma hizmeti verilmesi amacıyla 13-22 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen önemli kişileri koruma (VIP) kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.
 
Önemli kişileri koruma (VIP) kursunu tamamlayanların sertifika töreni Tekirdağ Polisevi'nde yapıldı. Törene katılan İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Müdür yardımcısı Hasan Bozkurt, şube müdürleri ve eğitmenler katıldı.
 
Kursa katılanları tebrik eden İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz,
 
"Bu eğitimle bundan sonraki meslek yaşantınızda daha profesyonel mantıkla görev yapacağınız şüphesizdir. Kurs sayesinde hem koruyacağınız kişiler hem de kendiniz için daha güvenli bir yaşam sağlamış olacaksınız. Dolayısıyla ayağınızı daha sağlam yere basacaksınız. Aldığınız kurs çok önemli bir kurs. Bir ata sözünde olduğu gibi bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu da devleti kurtarır"
 
dedi.
 
Kursa, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ünde görevli 21, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 16, Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 14, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 1, Düzce Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 olmak üzere toplam 54 personel katıldı. Kursta başarılı olan personele sertifikaları verildi. Sertifika töreninin ardından Emniyet Müdürü Yılmaz eğitmenlerle ve kursu tamamlayan polisler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.