info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vurulan Eşini Bir An Bile Yalnız Bırakmadı

TEKİRDAĞ IN Şarköy ilçesinde 2 gün önce kazayla başından vurulan Başkomiser Ersam Balım ı, hostes eşi Emel Balım bir dakika bile yalnız bırakmadı. Şarköy de ailesinin yanında tatil yapan Başkomiser Ersam Balım (32) beylik tabancasıyla oynayan yeğeni Ö.C.,(7) tarafından başından vuruldu

TEKİRDAĞ IN Şarköy ilçesinde 2 gün önce kazayla başından vurulan Başkomiser Ersam Balım ı, hostes eşi Emel Balım bir dakika bile yalnız bırakmadı. Şarköy de ailesinin yanında tatil yapan Başkomiser Ersam Balım (32) beylik tabancasıyla oynayan yeğeni Ö.C.,(7) tarafından başından vuruldu.

Ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi ne kaldırılan Balım, ilk müdahalenin ardından helikopter ambulansla İstanbul a sevk edildi. Başından geçerek gözüne isabet eden kurşun nedeniyle sağ gözü görme yetisini kaybeden başkomiser Balım, İstanbul Şişli Etfal Hastanesi nde tedavi altına alındı. Balım ın hava ambulansla İstanbul a getirilişi sırasında eşi hostes Emel Balım (30) eşinin yanından bir an olsun ayrılmak istemedi. Kendisinin de eşinin yanında gitmek istediğini pilotlara söyleyen eş Balım, pilotlardan olumsuz yanıt alınca Ben de gelmek istiyorum. Nolur beni de helikoptere alın. Eşimi yalnız göndermem. Onum yanında olmak istiyorum. Nolur beni alın diye gözyaşı döktü. Ancak helikoptere binemeyen Balım, eşinden kısa bir süre ayrılmak zorunda kaldı.