info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yağmur Suyu Hattı Yapım Çalışmaları Yerinde İnceledi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 19 Ekim 2015 Pazartesi günü Camiatik Mahallesi Atatürk Bulvarı’na giderek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yağmur Suyu Hattı Yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Yağmur Suyu Hattı inşaatının olduğunu bölgede detaylı incelemelerde bulunurken yapımına devam edilen Yağmur Suyu Hattı Yapım çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgiler aldı.
 
Camiatik Mahallesi sakinleri Yağmur Suyu Hattının büyük bir ihtiyaç olduğunu, yapılan Yağmur Suyu Hattı çalışmaları sayesinde de bu büyük ihtiyacın giderileceğini belirtirken, yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un kendisine ve ayrıca Başkan Ulaş Yurdakul aracılığıyla da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkürlerini ilettiler.
 
Yağmur Suyu Hattı Yapım çalışmaları bittikten sonra Atatürk Bulvarı Malkara'ya yakışır şekilde asfaltlanarak ulaşıma açılacaktır. Trafik açısından bu yollarda aksaklıklar yaşanabileceğinden dolayı sürücülerimizin alternatif diğer yolları kullanmalarını rica ederiz.
 
Yol yapım çalışmaları sebebiyle verilecek olan geçici rahatsızlıktan dolayı mahalle sakinlerimizden özür diliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin