info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yalçın Küçük: "Defne Joy Foster ı Ben Öldürmedim"

Ergenekon soruşturması kapsamında 12 gün cezaevinde kalan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Yalçın Küçük Her şeyi ben yapmış görünüyorum.

Ergenekon soruşturması kapsamında 12 gün cezaevinde kalan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Yalçın Küçük, "Her şeyi ben yapmış görünüyorum. Soner Yalçın'ın kitaplarını benim yazdığım, ODA TV'yi benim yönettiğim, Taksim'deki bombayı benim attığım yazılıyor. Ancak bir tek şeyi ben yapmadım. Defne Joy Foster'ı ben öldürmedim. Onun ölümünde hiçbir rolüm yok" diye konuştu.

Ulusal Kanal'ın kuruluşunun 11. yılı nedeniyle Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Ulusal Kanal ve Atatürkçü Düşünce Derneği Çorlu Şubesi tarafından konferans düzenlendi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası salonunda düzenlenen konferansta konuşan Ergenekon soruşturması kapsamında 12 gün cezaevinde kalan ve tutuksuz yargılanmak zere serbest bırakılan Yalçın Küçük, "Türkiye çok garip bir duruma geldi. Yurttaşlık kitapları okurken bizim kahramanlarımız vardı. Onların adları öyle okutulurdu. Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa gibi. Artık Yalçın Küçük ile de konuşmak kahramanlık oldu. Suç makinesi gibi görülüyorum" dedi.

"OBAMA'NIN 3. TELEFONU MISIRLA DEĞİL ORDUYLA İLGİLİ"
Küçük, "2002 ile başlayan ve 2011'e kadar giden tarihimizde bir kâbus var. 10 yılın sonuna yaklaşıyoruz. Herkesin söylediklerinden farklı söyledik. Obama'nın 3. telefonu hiçbir şekilde Mısırla ilgili olamaz, olsa olsa Türk ordusuyla ilgilidir dedik. Türk ordusunun yüzde 10'unu hapse arttırmasıyla ilgilidir. Olayların gelişmesi bizi buraya getiriyor" diye konuştu. Ağustos ayından beri Türk ordusunda değişiklik olduğunu iddia eden küçük, "Bu değişiklik devam ediyor. Özellikle Aydın Doğan'ın Hürriyet gazetesine her gün bakarım. Hangi haberi nerden verdiği benim için çok önemli. Hürriyet'te küçük bir haber var. Hasdal'a sürpriz moral ziyareti diye. Komutanların Hasdal'a ziyaretini saklamış, korkmuş, sürpriz demiş, moral demiş. Usulen uygun bir ziyaret değildir. Obama'nın telefonuyla ilgilidir. Tayyip ATV'de çıktığı programda komutanların gidişlerinden şahsen bilgisinin olduğunu söylemiş. Bilgin olması önemli değil, Genelkurmay Başkanı gidiyorum demiştir" dedi.

"25 BİN KİŞİ ORDUYA ATILAN ELLER KIRILSIN DEDİ"
Küçük, "Geçen Cumartesi Anıtkabir'deydim. Görünmemeye çalıştım. Yeni de bir sözcük buldum, paşahan. Televizyonların bir kısmı yakalamışlar gösterdi. Ön planda olmak istemedim. Paşa hanımların toplantısına gölge düşmesin diye. O gün 25 bin kişi orduya atılan eller kırılsın dediler. 1960'lı yılların bir sloganı tekrarlandı. Birleşelim ve CHP'nin arkasında olalım diyoruz. CHP'nin seçimi takip edebilecek bir örgütü yok. Bunu Kemal Bey kabul ediyor. Sivil topluma verecekmiş, ne demekse. Bu haftadan sonra ağzımız açılacak. Biz Ulusal Kanal olarak CHP'nin hakiki sesi olduk. Çünkü ülke sıcak dönemlere doğru gidiyor. Ülke bu zor dönemde CHP'ci olmak zorundadır. Olabilirse bütün solu CHP'nin altında toplamalıyız" diye konuştu. Küçük, "Her şeyi ben yapmış görünüyorum. Soner Yalçın'ın kitaplarını benim yazdığım, ODA TV'yi benim yönettiğim, Taksim'deki bombayı benim attığım yazılıyor. Ancak bir tek şeyi ben yapmadım. Defne Joy Foster'ı ben öldürmedim. Onun ölümünde hiçbir rolüm yok" dedi.