info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yarım Asırlık Çift El Ele Aynı Anda Kalp Ameliyatı Oldu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kalp damarları tıkalı olan 47 yıllık evli çift aynı anda kalp ameliyatı oldu. Ameliyattan çıkan çift, uyandıkları anda birbirlerinin sağlık durumunu sordu. Aynı anda açık kalp ameliyatı olan çiftin 47 yıl sonra kalplerini yenileyerek büyük bir aşkla birbirlerine bağlılıkları hastanede mutlu bir an oluşturdu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kalp damarları tıkalı olan 47 yıllık evli çift aynı anda kalp ameliyatı oldu. Ameliyattan çıkan çift, uyandıkları anda birbirlerinin sağlık durumunu sordu. Aynı anda açık kalp ameliyatı olan çiftin 47 yıl sonra kalplerini yenileyerek büyük bir aşkla birbirlerine bağlılıkları hastanede mutlu bir an oluşturdu.
47 yıllık evli, Bahtiyar (65) ve Güler Alınca (56) çifti, göğüs ağrısı şikayeti ile Çorlu Özel Rayap Hastanesine gitti. Yapılan tetkiklerin ardından Alınca çifti, kalp damarlarının tıkalı olduğunu ve ameliyat olmaları gerektiğini öğrendiler. Açık kalp ameliyatı olmaya karar veren Alınca çifti, Özel Reyap Hastanesinde Opr. Dr. Hüseyin Anasız tarafından ameliyat edilerek 47 yıl sonra kalplerini yeniledi. 
Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan çift kendilerine gelince ilk olarak birbirlerini sordu. Sağlık durumlarının iyi olduğunu gören çift, el ele tutuşarak 47 yıllık aşkta kalplerini yenileyerek bir birlerine bağlılıklarını arttırdı. Ameliyat sonrası yaşanan bu durum hastanede mutlu anların yaşanmasına neden oldu.
Opr. Dr. Hüseyin Anasız tarafından başarılı bir şekilde gerçekleşen açık kalp ameliyatı sonrası çift, yoğun bakım hemşireleri Fatma Dişli'ye, Özlem Özbay'a, Perfüzyonist Onur Öztürk'e ve Anestezi Uzmanı Bülent Turaç'a teşekkür etti. 3 çocukları bulunan 47 yıllık çift ameliyat sonrası kalplerini yenileyerek el ele tutuşup büyük bir aşkla bağlı olduklarını göstermesi duygulu anların yaşanmasına neden oldu.