info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yasin Hayal in Şaşırtan Değişikliği

Gazeteci Hrant Dink cinayetinin azmettiricisi Yasin Hayal, müebbet hapis cezasını çektiğini Tekirdağ F Tipi Cezaevi’nde 6 ayda 25 kilo verdi.

Gazeteci Hrant Dink cinayetinin azmettiricisi Yasin Hayal, müebbet hapis cezasını çektiğini Tekirdağ F Tipi Cezaevi’nde 6 ayda 25 kilo verdi. 
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink davasında 'tasarlayarak öldürmeye azmettirmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Yasin Hayal, hükümlü bulunduğu Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde cezasını çekiyor. Sabah saatlerinde rahatsızlanan Hayal, Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Cezaevi ring aracıyla geniş güvenlik önlemi altında hastaneye getirilen Hayal, mahkum koğuşunda bir süre bekletildikten sonra poliklinikte sağlık kontrolünden geçirildi.
 
6 AYDA 25 KİLO VERDİ
Hayal’in saç ve sakallarını kestiği ve bir hayli zayıfladığı görüldü. 6 ay önceki hastanedeki kontrollerinde 105 kilo olduğu kaydedilen Hayal’in 25 kilo verdiği öğrenildi.
1 yıl önce psikolojik sorunları nedeniyle tek başına kaldığı koğuşun yataklarını yaktığı için 'kamu malına zarar vermek' suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırılan Hayal’in psikolojik tedavilerin ardından normale döndüğü ve bu süre zarfında aldığı kiloları verdiği ortaya çıktı.
Sağlık kontrolü tamamlanan Hayal, geniş güvenlik önlemleri altında yeniden cezaevine götürüldü.