info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Akademik Yılda Kontenjanlar Doldu

Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nun, yeni akademik yıl için açtığı 430 kişilik kontenjanın tamamı doldu.

Okul bünyesinde İkinci öğretimlerle birlikte 9 ayrı programın bulunduğunu ifade eden Genel Sekreter Ali Ağbal, “İlk yerleştirme kapsamın da programların belirlenen kontenjanlarının tamamı dolmuş durumdadır.

Programlarımızın tamamı öğrencilerimizin büyük ilgisini çekiyor” dedi.

PROGRAMLAR ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK İLGİSİNİ ÇEKTİ
 
Üniversite sınav sonuçlarının açıklamasının ardından Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nun yeni akademik yıl için açtığı 430 kişilik kontenjanın tamamı doldu. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nu kazanan öğrencilerin listesinin kendilerine iletildiğini belirten ÇEMYO Genel Sekreteri Ali Ağbal, programların tamamımın öğrencilerin ilgisini çektiğini ve açılan kontenjanlarda açık bölümün kalmadığını ifade etti.
 
KONTENJANLARIN TAMAMI DOLDU
 
Okul bünyesinde ikinci öğretimlerle birlikte 9 ayrı programın bulunduğunu kaydeden Ağbal, “Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programımızın 55, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı İkinci Öğretim Programımızın 55,  Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programımızın 50, Halkla İlişkiler ve Tanıtım İkinci Öğretim Programımızın 55, Lojistik Programımızın 60, Lojistik İkinci Öğretim Programımızın 35, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programımızın 45, Tekstil Teknolojisi Programımızın 35, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programımızın ise 35 kontenjanı var. Kontenjanlarımızın tamamı, ilk yerleştirmede dolmuş durumda” dedi.
 
UZMANLARI ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURUYORUZ
 
Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nda kadrolu 14 akademisyenin bulunduğunu sözlerine ekleyen Ali Ağbal, “İhtiyaç hissedilen alanlarda, ilçemizdeki uzmanlardan ve Namık Kemal Üniversitesi’nin diğer akademisyenlerinden de yararlanıyoruz. Bu kapsamda da akademisyen sayımız 25’i buluyor. Özellikle fabrikalarda görev alan uzmanları da, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu bünyesinde zaman zaman öğrencilerle buluşturuyoruz. Bu buluşturmalarla, öğrencilerimize, gelecekte yapacakları meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamış oluyoruz” diye konuştu.
 
STAJ HAYATLARINI BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARINDA SÜRDÜRÜYORLAR
 
Okuldaki eğitimin yanı sıra öğrencilerin sanayi bölgesi içerisinde kalan bir okulda eğitim almalarının çok önemli olduğuna değinen Genel Sekreter Ağbal şöyle devam etti; “Staj konusunda da aktif olan bir okuluz. 2009 yılında OSB ile okulumuz arasında bir protokol imzalandı. 2009’dan bu yana da öğrencilerimiz daha da aktif bir şekilde staj hayatlarını Türkiye’nin sayılı sanayi bölgelerindeki büyük kuruluşlarında sürdürmektedirler.”