info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Tekirdağ Milli Eğitim Müdüründen Sanata ve Şiire Destek

Tekirdağ Namık Kemal evinde, Şiir ikindileri grubu başkan Cahide Ulaş ve Ali İhsan Şeniz başkanlığında, Kütüphane Haftası münasebetiyle bir araya gelerek şiir dinletisi düzenlendi.

Her yaştan, her kesimden katılımın olduğu etkinliğe, Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri ve yeni Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da katıldı.

Bu etkinlikten memnuniyetini dile getiren başkan Cahide Ulaş, “kurulduğu günden günümüze kadar Şiir İkindileri olarak, herkese milli değerlerimizi, milli eserlerimizi, yaşadığımız şehrin tarihi ve sanatsal dokusunu anlatmaya çalıştık ve katılımdan da görülüyor ki, bu konuda gerekli ilgi ve desteği sağlamışız. Bugün burada bulunan tüm katılımcılara teşekkür ederken, daha yeni tayin olmasına rağmen, ayağının tozuyla bizi bu günde yalnız bırakmayarak destek veren Tekirdağ milli eğitim müdürümüz Sayın Ersan Ulusan Beye de şükranlarımı sunarım” Dedi.

Milli Eğitim müdürü Ersan Ulusan, “günümüzde insanların başını kaldırıp gökyüzüne bakmaya dahi üşendiği bir dönemde, sizler çok önemli işler yapıyorsunuz. Tekirdağ’ın bir sanat merkezi olmasında sizin gibi sanata ve edebiyata gönül vermiş kişilerin desteğine ihtiyacımız var. Birlikte başarılı işler yapacağımızdan kuşkumuz yoktur. Tekirdağ sanat ve edebiyat alanında yükselen bir değerdir ve biz bu değeri daha da yükseğe taşımak için ne gerekiyorsa birlikte yapmaya hazırız” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin